menuGucca.dk - Logo

Coachende Samtaler - Benedikte Achen - Bog

Coachende samtaler er en håndsrækning til ledere, som ønsker at løfte og kvalificere hverdagens samtaler med medarbejderne. Det går måske lidt for trægt,... Læs mere.
239,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 2-3 hverdage
  • 30 dages returret

Coachende samtaler er en håndsrækning til ledere, som ønsker at løfte og kvalificere hverdagens samtaler med medarbejderne. Det går måske lidt for trægt, lidt i ring, lidt for kampberedt - eller lidt for ofte som katten om den varme grød. Bogen henvender sig til ledere på folkeskoler, daginstitutioner, sygehuse og andre virksomheder, hvor dialogen er en central kompetence og en nødvendig praksis.

Bogen beskriver nogle generelle vanskeligheder, som spænder ben for dialogen præcis der, hvor dialogen og den gode samtale udgør en væsentlig del af arvesølvet.

Bogens hovedsynspunkter er, at der er behov for nytænkning af forestillingen om professionalisme hos de faglige medarbejdere, og at der er behov for nytænkning og en anderledes iscenesættelse af dialoger mellem professionelle partnere. Det er forfatterens grundlæggende præmis, at hverdagens samtaler, de formelle og de uformelle, er disse virksomheders egentlige produktionsapparat - og jo bedre instrumentet fungerer, jo mere robust og bevægelig er virksomheden.

Bogens introduktion til metoden udstyrer lederen med en grundlæggende forståelse for metodens principper, og den byder på en række orienteringspunkter, som gør det muligt at give sig i kast med egentlig coaching af såvel medarbejdere som grupper. Lederen kan også vælge at plukke i metodens elementer og praktisere et eller flere elementer i andre situationer, eksempelvis ved møder eller i helt uformelle samtaler.

Illustreret af: Kim Hagen

Fakta

Forfatter(e)Benedikte Achen
Genre(r)Skole Og Lærebøger
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788762408449
ISBN-108762408445
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal135
DimensionerBredde: 17.1Cm - Højde: 24Cm
TagsCoaching, Ledelse, Ledere, Coachende Samtaler, Studiebøger, Bog

Niveau: alment niveauIndhold: Samtalens professionelle gear og gangarter Coahcing - den første præsentation Coaching - introduktion til metodens elementer De tre benspænd Den organisatoriske realitet : [...] banen, spillerne og samspillet Den coachende samtale under lup Coaching i grupper Coaching i samklang med facilitering og mediering

Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

33.435 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner