menuGucca.dk - Logo

Coaching Med Fokus På Løsninger - Gry Espedal - Bog

Indbinding: Hæftet
Motivation til at foretage forandringer i livet kan vi hente fra de drømme og tanker, vi gør os om fremtiden. Løsningsfokuseret coaching tager udgangspunkt i fokuspersonens ønsker og drømme, og... Læs mere.
249,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 5-15 hverdage
  • 30 dages returret

Motivation til at foretage forandringer i livet kan vi hente fra de drømme og tanker, vi gør os om fremtiden. Løsningsfokuseret coaching tager udgangspunkt i fokuspersonens ønsker og drømme, og i stedet for at beskæftige sig med forhindringer, fejl og faldgruber, fokuserer den løsningsfokuserede coach på den enkeltes ressourcer og stærke sider og på de små skridt, som er nødvendige for at nå målet. Erfaringen er, at det er det, der virker!

Bogen præsenterer et samtaleværktøj, der - ved at fokusere på det, som virker - får medarbejdere til at vokse. Den viser i praksis og trin-for-trin, hvordan du ved at bruge de løsningsfokuserede samtaleteknikker kan hjælpe fokuspersonen til:
- at se drømme og muligheder
- udnytte ressourcer og stærke sider
- handle målrettet

Bogen beskriver også, hvordan du kan bruge løsningsfokuseret coaching i forbindelse med karriere, personlige kriser og selvudvikling. Coaching med fokus på løsninger er primært skrevet til interne og eksterne coacher og konsulenter, ledere, samt til medarbejdere og andre aktører i erhvervslivet med interesse for kollegial coaching.

Oversat af: Terje Nordberg

Fakta

Oprindelig titelLøsningsfokusert Coaching
SerieAlle Erhvervspsykologiserien ProdukterErhvervspsykologiserien Bøger
Forfatter(e)Gry Espedal Trond Andersen Tove Svendsen
Genre(r)Erhverv
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788777063077
ISBN-108777063074
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave1
Oplag2
Sidetal245
DimensionerBredde: 15.1Cm - Højde: 22.4Cm
TagsErhvervspsykologiserien, Coaching Med Fokus På Løsninger, Bøger, Bog


Niveau: fagligt niveau. Præsentation af kollegial coaching og samtaleværktøj, som fokuserer på den enkeltes ressourcer og stærke sider

Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse