menuGucca.dk - Logo
BytteretVi bytter alle varer til den 31. januar

Comedy Fight Club - Det Nye Kuld - Sæson 4 - TV2 - DVD

2 anmeldelser
Comedy Fight Club er tilbage med 6 af de nyeste, talentfulde komikere i Danmark!  Alle har de meldt sig frivilligt til at blive udfordret og revet rundt i Zulus helt egne parodier på kendte TV... Læs mere.
29,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Vi bytter til 31. januar

Comedy Fight Club er tilbage med 6 af de nyeste, talentfulde komikere i Danmark! 

Alle har de meldt sig frivilligt til at blive udfordret og revet rundt i Zulus helt egne parodier på kendte TV shows. Fra spoofs på Fangerne På Fortet og Fear Factor, til svedeture som Supersælgerne på Strøget og lektioner i de helt rigtige dansktoptekster hos Richard Ragnvald og Fede Finn i Top Charlie - bliver komikerspirerne kastet ud i sjove, svære og grænseoverskridende opgaver.

Men ingen prøve er hårdere og mere udfordrende, end når de - under kyndig vejledning af deres mentor, komikeren Thomas Hartmann - skal omsætte deres oplevelser til 2 minutters knivskarp stand-up foran et live publikum. Pelle Hvenegaard styrer løjerne og den eneste garanti er, at det bliver sjovt!

Fakta

UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår2010
GenreStand-Up Og Shows Danske Film
Spillelængde330 Min.
CensurTilladt For Alle
SprogDansk
SkuespillerePelle Hvenegaard Nikolaj Stokholm Morten Wichmann Morden May Mikkel Malmberg Morten Sørensen Rasmus Ellersgaard
BilledeformatWidescreen 1.78:1
LydformatDolby Digital 2.0
ProduktionslandDanmark
Antal DVD2
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
TagsComedy Fight Club, Dvd, Movie

Kundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Comedy Fight Club - Det Nye Kuld - Sæson 4 - Tv2 DVD til 5 ud af 5 stjerner - baseret på 2 bedømmelser og 0 anmeldelse

Skriv anmeldelse

    35.071 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner