• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.092 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

De Red Mod Nord / Lonesome Dove - Episode 1-10 - DVD

2 anmeldelser
DE RED MOD NORD – SERIEN præsenterer personer fra den oprindelige miniserie og handler om Newt Call, hans liv og den tid, han levede i. Newt Call er en ung cowboy, der som dreng begyndte at... Læs mere.
129,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 3-15 hverdage
  • 30 dages returret

DE RED MOD NORD – SERIEN præsenterer personer fra den oprindelige miniserie og handler om Newt Call, hans liv og den tid, han levede i. Newt Call er en ung cowboy, der som dreng begyndte at arbejde i Lonesome Dove og nu drager videre for at skabe sig et liv.

Årene efter borgerkrigen i det vestlige Amerika er nogle af de mest spændende i landets historie. De nu mytiske figurer Wyatt Earp og Bat Masterson, Billy the Kid og Sitting Bull befolkede Vesten i de gyldne år, før det 20. århundrede buldrede ind og én gang for alle tæmmede nybyggerområdet.

For Newt Call, en drenget cowboy, der blev opdraget med jernhård disciplin af den legendariske, tidligere Texas Ranger, kaptajn Woodrow F. Call, var dette en verden fuld af muligheder. Newt kommer i kontakt med fredløse og banditter, revolutionære, showmænd og fyrige kvinder og deltager i alle de vigtigste begivenheder i Vestens historie. Den unge Newts skæbne bliver formet af mødet med de legendariske personer og deres forvandling til mytologiske figurer, og han begynder at skabe sin egen legende.

DE RED MOD NORD er baseret på en række western-romaner, skrevet af forfatteren Larry McMurtry. De har vundet Pulitzer-prisen.

Denne boks med tre dvd’er indeholder de første ti afsnit af DE RED MOD NORD – SERIEN.

Fakta

Oprindelig titelLonesome Dove - Episode 1-10
SerieDe Red Mod NordLonesome DoveVindere Af Pulitzer Prisen
UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår1994
GenreWestern
Spillelængde420 Min.
Censur15
SprogEngelsk
UnderteksterDansk, Norsk
InstruktørSidney J. Furie Mark Sobel Donald Shebib
SkuespillereScott Bairstow Paul Johansson Paul Le Mat Sam Vincent Eric Mccormack Christianne Hirt Georgie Collins Diahann Carroll
Manuskript afLarry Mcmurtry Rick Drew Steven Baum
Skrevet afLarry Mcmurtry Rick Drew Steven Baum
Billedeformat4:3 Full-Frame
LydformatDolby Digital 2.0
ProduktionslandUsa
Antal DVD3
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
GenvejeDe Red Mod Nord - TV SerierLonesome Dove - TV SerierVindere Af Pulitzer Prisen - TV Serier
TagsDe Red Mod Nord / Lonesome Dove, DvdKundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt De Red Mod Nord / Lonesome Dove - Episode 1-10 DVD til 5 ud af 5 stjerner - baseret på 2 bedømmelser og 2 anmeldelser

Skriv anmeldelse  • God Western