menuGucca.dk - Logo

De Usynlige Børn / All The Invisible Children - DVD

Det er intet mindre end en perlerække af verdens bedste instruktører, der er gået sammen for at realisere denne episodefilm. I syv små film giver Emir Kusturica, Ridley Scott, John Woo og Spike... Læs mere.
29,95 kr
Før: 49,95 krSpar 20,00 kr (40%)
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Det er intet mindre end en perlerække af verdens bedste instruktører, der er gået sammen for at realisere denne episodefilm. I syv små film giver Emir Kusturica, Ridley Scott, John Woo og Spike Lee med flere hver deres bud på en historie fortalt fra børnenes synsvinkel.

Der er film om Afrikas børnesoldater, om en reformskole for ungdomskriminelle på Balkan og om en aidsramt sort pige i Brooklyn. Vi introduceres for Brasiliens skrotsamlende gadebørn, engelske barndomsminder fra en krigsfotograf, Napolis forsømte ungdom og oplever mødet mellem en rig og en fattig pige i Kina.

Denne usædvanlige og gribende film er blevet til på et ganske særligt initiativ af Unicef, The World Food Programme og Italian Development Cooperation. Filmen taler for børn overalt i verden, der ikke selv har en stemme. De enkelte film er lige så forskellige som deres nationaliteter - men hvad enten der males med humorens eller alvorens pensel, er det fælles for alle, at de har noget på hjerte og har børnenes vilkår på sinde og en medrivende historie.

Fakta

Oprindelig titelAll The Invisible Children
UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår2005
GenreDrama Musik
Spillelængde124 Min.
Censur11
BilledeformatWidescreen 1.78:1
LydformatDolby Digital 2.0
SprogEngelsk
UnderteksterDansk, Norsk
ProduktionslandFrankrig
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
InstruktørJohn Woo Ridley Scott Emir Kusturica
SkuespillereAdama Bila Elysée Rouamba Rodrigue Ouattara Uros Milovanovic Dragan Zurovac Vladan Milojevic Goran R. Vracar Mihona Vasic
Manuskript afMehdi Charef Cinqué Lee Jordan Scott
Skrevet afMehdi Charef Cinqué Lee Jordan Scott
TagsDe Usynlige Børn / All The Invisible Children, Dvd, Movie

-

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

32.777 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner