• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.396 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Den, Der Forsætligt Kører Over For Rødt, Skider I Egen Rede - Jørgen Skaastrup - Bog

Indbinding: Hæftet
Den, der forsætligt kører over for rødt, skider i egen rede er en fortælling i fiktionsform. Den beretter om undergravende overgreb mod det danske demokrati, som iværksattes af herboende... Læs mere.
129,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Den, der forsætligt kører over for rødt, skider i egen rede er en fortælling i fiktionsform. Den beretter om undergravende overgreb mod det danske demokrati, som iværksattes af herboende Erdoğan-tilhængere i forlængelse af kuppet mod præsident Erdoğan i Tyrkiet i 2016. Det er en rystende fortælling om personlige overgreb, muldvarpevirksomhed, angiveri og anklager om landsforræderi og terrorisme. Den fortæller om, hvorledes Erdoğan-regimet i Tyrkiet opererer i Danmark efter en nøje tilrettelagt drejebog skrevet i det tyrkiske religionsministerium, Diyanet, og om hvorledes koordineringen sker i den tyrkiske ambassade og implementeringen gennem de tyrkiske moskeer i Danmark. Det er også fortællingen om, hvorledes hadsk retorik i udlændingedebatten og fjendsk integrationspolitik kan bidrage til demokratiets selvundergravelse og afføde minoriteters manglende tiltro til retssikkerheden i det danske demokrati. Bogens forfatter henter sit materiale fra sine egne oplevelser som del af skoleledelsen på en af de 14 skoler i Danmark, som af Erdoğan-regimet blev stemplet som terroristskoler.

Uddrag af bogen I moskeen, hvor Yusuf Mermer befandt sig, begyndte imamen sin prædiken, der i dag handlede om det mislykkedes kup i hjemlandet nogle dage forinden, og om hvorledes onde kræfter ikke blot i Tyrkiet, men også i Danmark stod bag det nedrige og feje anslag mod hjemlandets præsident. Overalt er de, råbte imamen, som ulve i fåreklæder lusker de rundt iblandt os. Allah, æret være hans navn, pålægger os at få bragt disse umennesker til fald, at afsløre dem, at udstøde dem, at give vor præsident deres navne, så de kan komme til at stå til regnskab for deres forræderi. Og hvor skal I lede? Her – se jer omkring! Og han pegede på Yusuf Mermer. Du er en af dem! Og alles blikke rettedes mod Yusuf.
Om forfatteren Jørgen Skaastrup er uddannet cand. mag. i historie og idehistorie, fhv. lektor ved læreruddannelsen, museumschef, højskoleforstander og viceskoleleder. Han har i en årrække været beskæftiget med uddannelse i internationale sammenhænge gennem EU-støttede projekter i bl. a. Litauen, Rusland, Tyrkiet, Portugal og Kosovo. Han har bidraget med en stor produktion af lærebøger om historie og didaktik.

Omslagsgrafiker: Andreas Guldbrand

Fakta

Forfatter(e)Jørgen Skaastrup
Genre(r)Samfund Og Historie
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788772188133
ISBN-108772188138
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal188
DimensionerBredde: 15.1Cm - Højde: 22Cm
TagsFortælling, Fiktion, Demokrati, Erdoğan, Tyrkiet, Kup, Overgreb, Muldvarp, Muldvarpevirksomhed, Angiveri, Landsforræderi, Landsforræder, Anklage, Terrorisme, Terror, Terrorist, Retorik, Udlændinge, Udlændingedebat, Integration, Integrationspolitik, Den, Der Forsætligt Kører Over For Rødt, Skider I Egen Rede, Bøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse