menuGucca.dk - Logo

Den Nye Persondatarets Aktører - Peter Blume - Bog

Den nye persondataret skabt af persondataforordningen og suppleret af databeskyttelsesloven indkredses i denne bog ved at sætte fokus på de aktører, der optræder i reguleringen og som på hver... Læs mere.
319,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Den nye persondataret skabt af persondataforordningen og suppleret af databeskyttelsesloven indkredses i denne bog ved at sætte fokus på de aktører, der optræder i reguleringen og som på hver deres måde er afgørende for, at persondataretten fungerer.

Aktørerne har både forpligtelser og rettigheder. Bogens fokus er på:

  • Den registrerede
  • Den dataansvarlige
  • Databehandleren
  • Databeskyttelsesrådgiveren
  • Datatilsynet
  • Det Europæiske Databeskyttelsesråd
  • EU-Kommissionen
  • Domstolene og EU-Domstolen

Ved at tage udgangspunkt i aktørerne formidles den nye persondataret ud fra en anden indfaldsvinkel end sædvanligt med den målsætning at skabe en bedre forståelse af denne nye ret.
Peter Blume er professor dr. jur. ved Det Juridiske Fakultet, Københavns Universitet. 

Sikker e-handel

Det er et vigtigt princip hos Gucca, at nethandel skal være billigt, hurtigt og sikkert for dig.

Vi prioriterer sikkerheden højt

Hos os vægter vi sikkerhed utrolig højt, og vi ser den, som det vigtigste område ved online handel. Med NETS godkendelse af vores løsning for online betaling, har vi fået den største garanti for, at sikkerheden bag din online betaling er i top. Derfor er det også 100% sikkert at købe og betale hos os.

Hos Gucca har du altid 30 dages fuld returret

Vi giver altid 30 dages fuld returret, og det er uagtet hvilket produkt, du har købt hos os. Med andre ord er det ensbetydende med, at hvis du af forskellige grunde ikke ønsker at beholde din vare, så send blot din vare retur til os, og du vil få dine penge tilbage. Vi er selvfølgelig altid klar med rådgivning og svar, hvis du ønsker at sende din vare retur.

Levering - sikkert & hurtigt

Vi ønsker ikke at lade dig vente for længe på din vare, og vi fokuserer derfor på at sikre levering på kortest mulig tid. Du har din vare i hænderne indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi har den på lager. Husk, at du altid kan se den præcise lagerstatus på hver enkelt vare. Har du spørgsmål til lagerstatus eller leveringstiden, så anbefaler vi, at du sender en e-mail eller ringer til os.

Betalingsmuligheder online

Når du handler hos os, så tilbyder vi dig at vælge mellem flere forskellige former for betaling. Du gør bare brug af den, der passer lige til dig. Lige meget hvilke af vores betalingsmuligheder du benytter, så kan du altid handle trygt og sikkert hos os. Se hvilke betalingsmuligheder du har hvis du klikker på linket. Desuden skal du huske på, at såfremt du benytter betalingskort, trækkes pengene først den dag vi afsender dit produkt.

Hos Gucca får du altid professionel hjælp

Hvis du i forbindelse med dit besøg på vores shop har spørgsmål eller møder udfordringer, skriver eller ringer du selvfølgelig bare til os. Du kan ringe eller sende e-mail til os imellem 10-15 på hverdage, og vi tilstræber altid, ikke bare at yde dig den assistance du ønsker, men også at det er med et smil på læben og i godt humør.

Spor ordren hele vejen

Når du handler hos Gucca.dk, har du altid mulighed for at tracke ordren. Når du har færdiggjort købet, kan du besøge din egen ordreside. På din personlige ordreside har du mulighed for at se, hvornår din pakke er blevet sendt afsted. Og i det øjeblik vi afsender din pakke, vil du få en e-mail fra os.

Fakta

Forfatter(e)Peter Blume
Genre(r)Erhverv
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788757440263
ISBN-108757440263
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal160
DimensionerBredde: 15.5Cm - Højde: 22.9Cm
TagsDen Nye Persondatarets Aktører, Bøger, Bog

Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

34.082 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner