menuGucca.dk - Logo

Den Styrkede Pædagogiske Læreplan - Hanne Hede Jørgensen - Bog

Grundbog til dagtilbudspædagogik. I foråret 2018 blev der vedtaget ændringer til dagtilbudsloven, som blandt andet har til formål at styrke kvaliteten i dagtilbud gennem en styrket pædagogisk... Læs mere.
459,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 2-3 hverdage
  • 30 dages returret

Grundbog til dagtilbudspædagogik.

I foråret 2018 blev der vedtaget ændringer til dagtilbudsloven, som blandt andet
har til formål at styrke kvaliteten i dagtilbud gennem en styrket pædagogisk læreplan. Disse ændringer tydeliggør blandt andet et fælles pædagogisk grundlag for alle dagtilbud med fokus på at etablere gode læringsmiljøer for alle børn i alle hverdagens situationer, fra leg og spontane situationer over vokseninitierede aktiviteter til rutiner.
Formålet med denne bog er at bidrage med et nyt og relevant vidensgrundlag, der kan understøtte realiseringen af de nye lovændringer og den tilhørende bekendtgørelse. Bogen retter sig mod det grundlæggende pædagogiske fundament, der beskrives og vægtes i lovgivningen og i Master for en styrket pædagogisk læreplan.

Bogens 14 kapitler behandler følgende centrale emner i det pædagogiske grundlag:

  • Den brede læringsforståelse
  • Det gode børneliv, børnesyn og børneperspektiver
  • Faglig ledelse og organisering af læringsmiljøer
  • Tværfagligt samarbejde, åbent dagtilbud og sammenhæng i børnenes liv
  • Børn i udsatte positioner
  • Dokumentation og evalueringskultur
  • Forældresamarbejde
I bogen anlægges et empirisk og videnskabeligt perspektiv på dagtilbudspædagogik og pædagogisk praksis, og der tages afsæt i den seneste viden på området. Bogen er skrevet med udgangspunkt i et samarbejde mellem professionshøjskolerne og af forfattere, der på forskellig vis er knyttet til undervisning, udvikling og forskning på professionshøjskolerne.

Bogen fungerer som grundbog til faglige ledere, studerende og pædagogisk personale på grund-, efter- og videreuddannelse på dagtilbudsområdet. Bogen henvender sig desuden til alle, der beskæftiger sig med dagtilbud, og som ønsker en indføring i det fælles pædagogiske grundlag for dagtilbudsloven.

Omslagsgrafiker: Louise Glargaard Perlmutter

Fagredaktør: Torben Næsby;Trine Holst Mortensen

Sikker e-handel

Hos Gucca har vi fokus på at gøre Internethandel billigt, sikkert og hurtigt for kunderne.

Sikkerhed er meget vigtig

Hos os vægter vi sikkerheden enorm højt, og vi ser den, som det vigtigste område ved Internethandel. NETS har godkendt vores løsning for Internetbetaling, og det fungerer som din garanti for sikkerheden bag din betaling online. Køb og betaling er derfor 100% sikkert.

Gucca giver dig naturligvis altid 30 dages fuld returret

De 30 dages fuld returret gælder selvfølgelig alle varer hos Gucca.dk. Med andre ord, hvis du fortryder dit køb, kan du uden dårlig samvittighed returnere varen til os, herefter vil du få dine penge refunderet. Inden du sender din returvare tilbage, er det en fordel, hvis du først tager kontakt til os.

Hurtig og sikker levering

Som kunde hos os, skal du selvfølgelig ikke vente i for lang tid på dit produkt. Vi leverer sikkert og hurtigt. Hvis vi er lagerførende, vil du som regel få varen tilsendt indenfor 1-2 hverdage. Der vil aldrig være tvivl om lagerstatus, for det fremgår inden, du foretager en bestilling. Er du stadigvæk i tvivl om enten en vares lagerstatus eller leveringstiden, så tag fat i os.

Online betalingsmuligheder

Når du handler hos Gucca, har du mulighed for at vælge mellem mange forskellige muligheder for betaling. Du benytter bare den, der passer dig bedst. Lige meget hvilke af vores betalingsmetoder du benytter, så kan du altid købe trygt og sikkert hos os. Se hvilke betalingsmuligheder du har hvis du benytter førnævnte link. Først når dit produkt bliver afsendt, bliver beløbet hævet fra din konto.

Vi tilbyder selvfølgelig altid professionel assistance, når du har behov for det

Skulle du støde på problemer eller have spørgsmål, når du besøger Gucca.dk, skriver eller ringer du selvfølgelig bare til os. Du kan sende e-mail eller ringe til os imellem 10-15 alle hverdage, og med godt humør og et smil tager vi imod din henvendelse.

Sådan sporer du ordren

Du har naturligvis altid mulighed for at tracke din forsendelse, når du handler hos os. Når du har betalt og modtaget din kvittering, får du mulighed for at logge ind på din egen ordreside. På din personlige ordreside kan du følge med i, hvornår din forsendelse afsendes fra vores lager. Du får leveringsinformation via e-mail, når din forsendelse forlader vores lager og er på vej til dig.

Fakta

Forfatter(e)Hanne Hede Jørgensen Ida Schwartz Marianne Bech Larsen Camilla Wessman Anders Skriver Jensen Line Togsverd Mette Lykke Gravgaard Tina Hjortshøj Margit N. Mikkelsen Pia Beier Lund Kurt Bendix-Olsen Susanne Elbæk Trine Høegh Felicia Lillelund Thomas Rohde S. Albrechtsen
Genre(r)Pædagogik, Børn Og Forældre
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788771607758
ISBN-108771607757
IndbindingPaperback
SprogDansk
Sidetal236
TagsDen Styrkede Pædagogiske Læreplan, Læreplan, Pædagoguddannelsen, Læreplan 2018, Den Styrkede Pædagogiske Læreplan, Studiebøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse