menuGucca.dk - Logo

Denon Dsb-150Bt - Trådløs Bluetooth Højtaler - Grå

Bygget med mindre rum i tankerne, vil Envaya Mini fylde dit badeværelse eller hjemmekontor med musik, mens den forbliver lille nok til let at have med i haven, parken eller andre steder, du ønsker.... Læs mere.
1.129,95 kr
 • Varen er på lager
 • Levering: 4-7 hverdage
 • 30 dages returret

Bygget med mindre rum i tankerne, vil Envaya Mini fylde dit badeværelse eller hjemmekontor med musik, mens den forbliver lille nok til let at have med i haven, parken eller andre steder, du ønsker.

Envaya Mini er IP67 vandtæt og støvtæt, hvilket betyder, at den er hårdfør nok til at overleve en utilsigtet dyk i poolen eller badet, uden musikken ophører. Hver højttaler er indstillet af Denons førende lydteknikere og er omhyggeligt udformet for at opnå en uovertruffen musikalsk præstation. Udstyret med den nyeste aptXtm Bluetooth, så du kan streame alle dine foretrukne sange i CD-lignende lydkvalitet. Endnu bedre, for at styrke den allerede imponerende lydniveau i højttalerne, kan du nemt forbinde to to envaya-produkter og stereoparre dem, så du kan afspille musik samtidig for at fylde større rum med musik i overdådig kvalitet. Enkel forbindelse og Siri-aktivering giver dig fuldstændig problemfri kontrol fra din smartphone.

Overdådig lyd
Ekstraordinær lydkvalitet forbedres yderligere takket være inkluderingen af ​​avanceret lydbehandlingsteknologi, drivere i større størrelse og mere kraftfulde forstærkermoduler. Den producerede lyd er ud over alt, hvad konventionelle kompakte højttalersystemer leverer takket være 'store' proprietære drivere parret med en stor passiv basradiator, der passer pænt ind i denne højttalers kompakte design. Ydeevnen er finjusteret med en række avancerede, patenterede signalbehandlingsteknologier, der 'intelligent' giver den bedst mulige lydydelse fra enhver forbundet kilde. 

Vandtæt og holdbar
Denon Envaya Mini er vand- og støvbeskyttet. Den officielle klassificering kaldes IP67, hvilket betyder, at Envaya Pocket kan stå i 1 m vand i 30 minutter uden skader. For at opnå dette er alle stik dækket af en hætte, mellemrum lukkes af pakninger og chassiset er vandtæt, hvilket betyder, at intet vand kan trænge ind i enheden i en bestemt periode.

Bluetooth AptX
Envaya byder på Bluetooth® aptX® Low Latency-standarden af ​​høj kvalitet, der tilbyder CD-lignende lydstreaming via Bluetooth, hvilket minimerer latens og ‘lipsync’-problemer, når det understøttes af streamingenheden.

Bluetooth parring
Ud af kassen og tændt for første gang, går enheden direkte i parringstilstand. Åbn blot Bluetooth-opsætningen på din smarte enhed og bekræft Envaya-parringen. Hvis du på et senere tidspunkt ønsker at parre en anden enhed, skal du blot trykke på Bluetooth-knappen på enheden et øjeblik, og du er klar til at spille. Ved at trykke på knappen og holde nede i 5 sekunder aktiveres stereoparringstilstand.

Envaya Link
Leder du efter mere kraft eller vil du bare have en rigtig stereoopsætning? Intet problem. Bare par to af Envaya'erne for at spille sammen som et stereoanlæg. Den ene højttaler overtager den venstre kanal, den anden højre.

Opkald og Siri-funktion
Den indbyggede mikrofon gør håndfri opkald til en nem opgave. Når du først er tilsluttet via Bluetooth til din smartphone, er du klar til at nyde alle Denon Envayas smarte funktion. Derudover kan du også tale med din personlige assistent “Siri” på en iPhone. Tryk bare på telefonknappen på Envaya, og Siri aktiveres.

 
Specifikationer
 • Farve: Grå
 • Ca. mål: 18,7 x 6,5 x 6,3 cm
 • Effekt: 2 x 8,5 W
 • Batterilevetid: cirka 11 timer
 • Cirka ladetid: 3 timer
 • Genopladeligt litiumbatteri: 3000 mAh
 • Forbindelse: Bluetooth 4.1
 • Beskyttelse: IP67

Fakta

MærkeDenon
KeywordHøjtaler, Højttaler, Højttalere, Højtalere, Elektronik


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse