menuGucca.dk - Logo

Dino For Fuld Udblæsning - DVD

5 anmeldelser
Uimodståelig morsom Dino For Fuld Udblæsning er en forfriskende, nyskabende og hylende morsom animeret eventyrfilm. Dino er en elskelig og klog dinosaur, som lever med sine venner på en eksotisk... Læs mere.
29,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Uimodståelig morsom

Dino For Fuld Udblæsning er en forfriskende, nyskabende og hylende morsom animeret eventyrfilm. Dino er en elskelig og klog dinosaur, som lever med sine venner på en eksotisk ø midt ude i havet. Livet på øen er fyldt af sjov og ballade og fantastiske eventyr, men en dag kommer en eksentrisk ejer af en forlystelsespark, som ønsker at Dino skal være hans nye hoved-attraktion. Livet i rampelyset er ikke lige så sjovt, som Dino troede det ville være, men heldigvis har han sine gode venner, pandaen, varanen, søløven, pelikanen, pingvinen og grisen, som kommer ham til undsætning.

Dino For Fuld Udblæsning har masser af finurlig humor og spænding, og er en ellevild komedie for alle børn og barnlige sjæle.

Fakta

Oprindelig titelImpys Wonderland
SerieDinoDino - Film
UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår2008
GenreTil Børn
Spillelængde80 Min.
CensurTilladt For Alle
SprogDansk
InstruktørReinhard Klooss Holger Tappe
SkuespillereAnke Engelke Oliver Kalkofe Wigald Boning Roland Hemmo Christoph Maria Herbst Stefan Krause Hannes Maurer Oliver Pocher
Manuskript afSven Severin
Skrevet afReinhard Klooss Oliver Huzly Max Kruse
BilledeformatWidescreen 2.35:1
LydformatDolby Digital 2.0
ProduktionslandTyskland
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
IMDBIMDBFilmen på IMDB (Åbner i et nyt vindue)
TagsDinosaurer, Venner, Dino For Fuld Udblæsning, Dvd, MovieKundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Dino For Fuld Udblæsning DVD til 5 ud af 5 stjerner - baseret på 5 bedømmelser og 2 anmeldelser

Skriv anmeldelse


  • Dejlig film, hurtig levering.


  • Faktisk er 2eren, 1eren og omvendt. Både 1+2 er fra 2008. Første gang at efterfølger udgives som 1 og main film udgives som 2er. I 1eren (altså 2) ser man hvor Dino kommer til verdenen. I 2 eren (altså 1) kommer han til et tivoli. 1 eren (altså 2) er en tand flottere i animationen. Hvorfor begge film ikke bare er udgivet et dobbeltsæt altså 1+2 i 2008 forstår jeg ikke - det et en ny måde at spinde lidt extra guld på ? 0-10 * for den 6,5. perfekt til 3-7 år.