menuGucca.dk - Logo

Dmc Devil May Cry - Xbox 360

I denne skildring af Dantes tidlige år sat i en moderne kulisse har DmC Devil May Cry bibeholdt den stilfulde action, de flydende kampsituationer og den selvsikre hovedperson, der har defineret... Læs mere.
269,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 3-20 hverdage
  • 30 dages returret

I denne skildring af Dantes tidlige år sat i en moderne kulisse har DmC Devil May Cry bibeholdt den stilfulde action, de flydende kampsituationer og den selvsikre hovedperson, der har defineret denne ikonske serie, men den har samtidigt tilføjet en mere brutal og smuk kant til spillet.

Dante i DmC er en ung mand, som ingen respekt har for autoriteter eller samfundet generelt. Dante ved, at han ikke er et menneske, men han ved også, at han ikke er ligesom de dæmoner der har tortureret ham hele hans liv. Fanget mellem to verdener føler han sig som en udstødt.

Nu er han ved at opdage og acceptere, hvad det betyder at være et barn af en dæmon og en engel. Denne personlighedsspaltning har en direkte indvirkning på spillets gameplay, da Dante har mulighed for at benytte evner fra både englens og dæmonens side af ham, hvilket får hans Rebellion sværd til at ændre sig dramatisk og dermed påvirke både kampstil og bevægelse.

Se mere i:

Fakta

PlatformXbox 360
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreActionAdventureHack And Slash
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
ProducentCapcom
TagsDmc Devil May Cry, Til Xbox 360, Xbox360, X360


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse