• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.417 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Dumper Legetøj - Big Jim

BIG Jim-dumperen er udstyret med så mange realistiske funktioner, at det ikke tanken om en rigtig dumper slet ikke ønskes, og børnene kan føle sig som professionelle tippeldrivere. Den høje... Læs mere.
769,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

BIG Jim-dumperen er udstyret med så mange realistiske funktioner, at det ikke tanken om en rigtig dumper slet ikke ønskes, og børnene kan føle sig som professionelle tippeldrivere.

Den høje kvalitet, detaljerede børnetipper er egnet til alderen tre og opefter og har et vedligeholdelsesvenligt, snavs og støvbeskyttet præcisionskædedrev, der muliggør let og energibesparende kørsel.

Især med yngre børn er det let at starte, selv i vanskeligt terræn. Hvis kæden mister spænding, kan den strammes igen i et par enkle trin takket være det integrerede excentriske. Den kvalitetsstyrede styretøj i høj kvalitet gør det nemt at styre BIG-Jim-dumperen.

De forreste og bageste trækstænger, der er kompatible med alle BIG traktorvogne, supplerer udstyr af høj kvalitet. Et særligt højdepunkt for børnene er den letanvendelige vippekrop med et belastningsvolumen på hele seks liter. Vippekroppen fastgøres ved hjælp af en enkel, børnevenlig grebfunktion.

Det 3-eger rat med mekanisk horn afslutter det legende, muntre gule køretøj. BIG-Jim-Dumper er fremstillet af producenten af ​​BIG-Bobby-Car. 

Fakta

KategoriUdendørs Leg Sandkasser Og Sandlegetøj Sandlegetøj
MærkeBig
Anbefalet alderFra 3 År
TagsLegetøjstraktor, Dumper Legetøj, Legetøj


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse