menuGucca.dk - Logo

Dungeons And Dragons - D12 Kop

Dette super fine Dungeons and Dragons D12 krus er lavet med keramik af høj kvalitet og følger de licenser der kræves af offentligheden.  Dette meget detaljerede Dungeons & Dragons-krus er... Læs mere.
109,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Dette super fine Dungeons and Dragons D12 krus er lavet med keramik af høj kvalitet og følger de licenser der kræves af offentligheden. 

Dette meget detaljerede Dungeons & Dragons-krus er baseret på designet af de 12-sidede d12-terninger, som typisk bruges til ting som våbenskade under udføring af det mest populære rollespil i verden.

For ikke at forveksle med d20 terninger, der har trekantede sider, d12 terninger har sider formet som en femkant. D12 terninger stabler også godt til de lange terninger mellem kampomdrejninger.

Dette formede keramiske krus er udformet med en krom finish, og har også ampersand-symbolet, der er blevet intelligent omdannet til en drage der udånder ild.

Dette er en dejlig gave med sit store design, så gamere kan spille i længere tid, før de skal bryde spillet for en genopfyldning, plus det er et fint stykke memorabilia at tilføje til enhver Dungeons & Dragons-samling.

Kruset måler 9,5 cm højt og 8 cm i diameter, samt har en kapacitet på 330 ml. Kruset er opvaskemaskinevenligt og leveres i en beskyttelsesboks.

Fakta

GenreMerchandise Spil Merchandise
MærkePaladone Product
TagsDungeons And Dragons, Merchandise


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse