menuGucca.dk - Logo

Dyrenes Udvikling - Bent Friis Theisen - Bog

Fra flagellat til menneske. Dyrenes udvikling handler om den historiske fremkomst og udvikling af de flercellede dyr. Den diskuterer hypoteser omkring selve de flercelledes dyr opståen, omkring... Læs mere.
289,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 5-15 hverdage
  • 30 dages returret

Fra flagellat til menneske.

Dyrenes udvikling handler om den historiske fremkomst og udvikling af de flercellede dyr. Den diskuterer hypoteser omkring selve de flercelledes dyr opståen, omkring udviklingen af vigtige gennemgående bygningstræk smt omkring det formodede slægtskab mellem dyrerigets hovedgrupper. I bogen lægges der vægt på den gren, der fører frem til pattedyrene og til mennesket.

Inddrager viden fra palæontologien, den klassiske morfologi og embryologiMedtager de seneste årtiers molekylær-biologiske forskningBehandler de slægtskabsforhold, der kommer til udtryk ved sammenligning af DNA-sekvenser

Bogen henvender sig til især til studerende ved universiteter, seminarer, HF og gymnasier. Er også velegnet som spændende læsning for alle med interesse for evolutionsbiologi. Bogen udkom oprindeligt i 1997.

Fakta

Forfatter(e)Bent Friis Theisen Bo Vest Pedersen Bent Christensen
Genre(r)Naturvidenskab
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788702032390
ISBN-108702032390
IndbindingIndbundet
SprogDansk
Udgave2
Oplag1
Sidetal168
DimensionerBredde: 18.2Cm - Højde: 25.1Cm
TagsDyrenes Udvikling, Studiebøger, Bog

Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

33.185 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner