menuGucca.dk - Logo

Epistel 1: 1-81 - Ludvig Holberg - Bog

F. J. Billeskov Jansens kommenterede udgaver af Ludvig Holbergs "Epistler" har qua hans store forskningsarbejde, tekst- og kildekritiske kommentarer og registre fået status som vor tids største... Læs mere.
309,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 5-15 hverdage
  • 30 dages returret

F. J. Billeskov Jansens kommenterede udgaver af Ludvig Holbergs "Epistler" har qua hans store forskningsarbejde, tekst- og kildekritiske kommentarer og registre fået status som vor tids største håndbog i Holbergs tankeverden. Dette bind omhandler epistlerne 1-81.

F. J. Billeskov Jansen, Frederik Julius Billeskov Jansen, 1907-2002, professor i dansk litteratur ved Københavns Universitet og prisbelønnet litteraturforsker, hvis litteraturforståelse var stærkt inspireret af strukturalisme. Dette kom til udtryk i hans litteraturformidling, der var præget af antagelsen om, at litteratur er en æstetisk disciplin i sig selv, og derfor ikke alene skal anskues biografisk, som der havde været tradition for. Billeskov Jansens arbejder kan i denne optik ses som en art forløber for den angelsaksiske nykritik. Senere åbnede han op for en mere idehistorisk tilgang til litteraturen, der afspejlede sig i hans evne til at forene nylæsning af klassiske tekster med historisk indlevelse. Dette gjorde ham blandt andet til grundlæggeren af det moderne studium af Ludvig Holberg. De fleste af Billeskov Jansens studier fokuserer da også på ældre litteratur; særligt det danske 1700-tal og dets forudsætninger i europæisk og især fransk litteratur. For at udbrede kendskabet til dansk litteratur og litteraturforskning i det hele taget stiftede han blandt andet tidsskriftet Orbis litterarum, sad i bestyrelsen for flere litterære og kulturelle selskaber og var fra 1967 medlem af Det Danske Akademi. Talrige danske litteraturhistorier og antologier på de europæiske hovedsprog er blevet til under hans medvirken.

Litteraturforsker og tidligere formand for Holberg-samfundet F. J. Billeskov Jansens kommenterede udgave af Ludvig Holbergs "Epistler".

Sikker e-handel

Det er et vigtigt princip hos Gucca, at online handel skal være sikkert, hurtigt og billigt for brugerne.

Sikkerheden kommer altid i første række

Sikkerheden er utrolig vigtig, når man handler på Internettet, og vi vægter selvfølgelig sikkerheden højt. NETS har godkendt vores løsning for Internetbetaling, og det fungerer som din garanti for sikkerheden bag din betaling på Internettet. Køb og betaling er derfor altid 100% sikkert.

Hos Gucca har du 30 dages fuld returret

Der er ingen indskrænkninger i returretten. Vi giver 30 dages fuld returret på alle produkter. Kort sagt betyder det, at hvis du af forskellige grunde ikke ønsker at beholde din vare, så send blot din vare tilbage til os, og vi refunderer dine penge. Vi er selvfølgelig altid klar med svar og rådgivning, hvis du måtte ønske at returnere dit produkt.

Sikker levering med lynets hast

At du som kunde hos Gucca modtager din vare både hurtigt og sikkert, betyder meget for os. Vi tilstræber, at du modtager din forsendelse indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. Husk, at du kan få den præcise lagerstatus på hvert enkelt produkt. Har du spørgsmål til leveringstiden eller lagerstatus, er du velkommen til at tage kontakt til os.

Vælg din betaling

Du kan vælge imellem flere former for betaling, når du køber hos Gucca. Her kan du altid benytte netop den betalingsform, der passer bedst til dig. Du har altid garanti for en sikker og tryg handel, uanset hvilke af vores betalingsmetoder du foretrækker at vælge. I vores FAQ finder du alle vores betalingsmuligheder. Vær opmærksom på, at kreditkort har den fordel, at det først er på afsendelsesdagen, at vi trækker pengene fra din bankkonto.

Vores kundeservice giver dig altid personlig hjælp

Skulle der opstå problemer undervejs, beder vi dig tage fat i os med det samme. Du kan ringe eller sende e-mail til os på hverdage mellem klokken 10-15, og vi sidder altid klar til at give dig kompetent hjælp med smil på læben og godt humør.

Du kan følge forsendelsen

Når du køber hos os, har du altid mulighed for at tracke din forsendelse. Efter gennemførsel af dit køb kan du logge ind på din egen personlige ordreside. Fra din personlige ordreside kan du følge med i, hvor langt pakken er kommet. Vi sender en mail med leveringsinformation, lige så snart vi har sendt din bestilling.

Fakta

Forfatter(e)Ludvig Holberg F.j. Billeskov Jansen
Genre(r)Skønlitteratur
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788726009347
ISBN-10872600934X
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal392
TagsLitteraturhistorie, Billeskov Jansen, Danmark, Ludvig Holberg, Epistler, Epistel 1: 1, Bøger, Bog

Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

33.791 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner