menuGucca.dk - Logo

Escentric Molecules - Unisex Parfume - Escentric 03 - Edt 100 Ml

Escentric Molecules Escentric 03 er en krydret men frisk duft med varme balsamiske undertoner, ligesom en traditionel chypre. Den er sensuel uden sødme.  Escentric 03 er en hyldest til den mere... Læs mere.
919,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 4-7 hverdage
  • 30 dages returret

Escentric Molecules Escentric 03 er en krydret men frisk duft med varme balsamiske undertoner, ligesom en traditionel chypre. Den er sensuel uden sødme. 

Escentric 03 er en hyldest til den mere kendte side af vetiver. Den er mørk, med en let eksotisk træagtig duft. 

Parfumen åbnes med et brag af friskghed - ingefærs roden er forenet med top elementer af grønne peberkorn og mexicansk lime. Hjertet af orris er omgivet af egyptisk jasmin og bløde te dufte. Så, i bunden af basen af denne parfume, er der det lette bitre element af veltiver, der er jævnet med rige rav nuancer af sandeltræ, cedertræ, læder og moskus. 


Escentric Molecules:

Konceptet bah Escentric Molecules blev skabt af Berlin baserede Geza Schoen i 2006. Escentric 1 var den første parfume i serien og den blev revet væk fra hylderne i butikkerne i Storbritannien. Harvey Nichols i London havde i begyndelsen over 600 mennesker skrevet op på ventelisten.

Escentric Molecules er baseret på en serie af innovative dufte, der alle er unikke. Hver parfume er sammensat af én molekylær masse - meget simpel og aldrig set før.

Molekylet Iso E Super udvikler sig sammen med din egen naturlige duft., når den kommer i kontakt med din hud. På den måde har Geza Schoen, i samarbejde med eksperter fra The Company i London, lavet en karakteristisk parfume, der dufter anderledes afhængigt af hvilken person, der bærer den. 

Escentric Molecules kan både bæres af mænd og kvinder, der ønsker en individuel parfume, den er måske markedets smarteste og mest unikke og eksklusive parfume.


Fakta

Oprindelig titelEscentric Molecules - Escentric 03 100 Ml. Edt
GenreParfume Eau De Toilette
MærkeEscentric Molecules
TagsEau De Toilet, Eau De Toilette, Gode Parfumer Til Kvinder, Gaveide Til Kvinde, Perfume, Perfyme, Au De Parfum, Eua De Parfum, Kvindeparfume, Dame Parfume, Parfume Til Damer, Dameparfume, Dameparfyme, Escentric Molecules, Parfume


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse