menuGucca.dk - Logo

Estée Lauder Eau De Parfum - White Linen - 30 Ml

Estée Lauder White Linen Eau de Parfum til kvinder er en intens duft bygget på harmoni af aldehyder, blomster, træ, rav og moskus. Eau de Parfum Eau de Parfum er sammensat af 10-20% aromatiske... Læs mere.
Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Estée Lauder White Linen Eau de Parfum til kvinder er en intens duft bygget på harmoni af aldehyder, blomster, træ, rav og moskus.

Eau de Parfum
Eau de Parfum er sammensat af 10-20% aromatiske forbindelser. Det betyder, at 10-20% af parfumen er lavet af parfumeolier, mens 80-90% er alkohol. Den typiske Eau de Parfum består af 15% parfume. Eau de Parfum har en stærkere og længerevarende duft end Eau de Toilette idet de er mere koncentrerede og har stærkere hjertenoter, som lurer efter top noter er falmet væk. Påfør eau de parfum til puls punkt, således at duften har en mulighed for at blomstre op omkring dig.

Estée Lauder
Estée Lauder grundlagde dette selskab i året 1946 bevæbnet med fire produkter og en urokkelig tro på, at hver kvinde kan være smuk. I dag, mere end 60 år senere, har dette simple begreb bogstaveligt talt ændret forsiden af skønheds virksomheder.

Fakta

GenreParfume Eau De Parfum
MærkeEstee Lauder
TagsParfyme, Parfume, Gode Parfumer Til Kvinder, Gaveide Til Kvinde, Perfume, Perfyme, Au De Parfum, Eua De Parfum, Kvindeparfume, Dame Parfume, Parfume Til Damer, Dameparfume, Dameparfyme, Estée Lauder Eau De Parfum, Parfume


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse