• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 47.431 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Estée Lauder Læbestift - Pure Color Envy 3,5 G - 322 Fame Seeker

Giv farve med kraften til at transformere dine læber, dit look og din attitude. Estée Lauder Pure Color Envy indeholder multifasetterede pigmenter der skaber definition i læberne. De hjælper med at... Læs mere.
279,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 6-9 hverdage
  • 30 dages returret

Giv farve med kraften til at transformere dine læber, dit look og din attitude.

Estée Lauder Pure Color Envy indeholder multifasetterede pigmenter der skaber definition i læberne. De hjælper med at give læberne en smuk form, der både er skulpterede og kurvede. Pure Color Envy vil desuden berige dine læber med intens farve i et enkelt strøg. I denne omfattende kollektion vil du finde en smuk nuance til enhver hudtype!

Takket være Time-Release fugtighedskomplekset hjælper læbestiften også med at fange og forsegle hydrering, så dine læber føles kontinuerligt fugtede hele dagen. Med sin dejligt cremede tekstur glider læbestiften let hen over læberne og giver jævn dækning. Læbestiften er både blød og glat med en luksuriøs komfort der holder i op til 8 timer.

Pure Color Envy læbestift er bullet-formet for at skulptere kurverne i dine læber perfekt. Etuiet føles som luksus i dine hænder og lukkes let med et enkelt klik.

Nuance: 322 - Fame Seeker
Kapacitet: 3,5 g

Fakta

SerieEstee Lauder Læbestift
KategoriMakeup Læbestift
MærkeEstee Lauder
TagsLæbe Stift, Læbestifte, Estée Lauder Læbestift, Diverse, Makeup


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse