menuGucca.dk - Logo

Få Gang I Skriveriet - Hans Chr. Andersen - Bog

Indbinding: Hæftet
Det har aldrig nogensinde været så let at udgive sin egen bog. Og aldrig før har så mange følt trang til at meddele sig i bogform som her i begyndelsen af 2020’erne. Denne gør-det-selv-bog... Læs mere.
189,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Det har aldrig nogensinde været så let at udgive sin egen bog. Og aldrig før har så mange følt trang til at meddele sig i bogform som her i begyndelsen af 2020’erne.

Denne gør-det-selv-bog er til dig, der går med en forfatter i maven, men har brug for inspiration til at komme i gang eller til at færdiggøre et bogprojekt, som du er løbet sur i.

Få gang i skriveriet fokuserer på de to vigtigste dele af skriveprocessen, nemlig:
Hvordan du flytter tankerne fra hovedet og ned i ord på papir.Og hvordan du får ordene på papiret til at blive oplevelsesrige og vedkommende for dine læsere.Bogen kommer såvel omkring skriveteknik, fortælleteknik, struktur og dramaturgi som selve arbejdsprocessen ved tastaturet og arbejdet med at få bogen udgivet. Samtidig er den fyldt med råd, anvisninger og eksempler på, hvordan du gør dig til herre over din egen tekst, hvad enten det skal blive til en bestseller eller en bog til den nærmeste familie.

Forfatteren bygger på sine erfaringer fra skrivekurser for både professionelle og amatører og hævder, at han på sine mange kurser aldrig har mødt nogen, der ikke kan skrive.

Forord af: Christian Schou

Fakta

Forfatter(e)Hans Chr. Andersen
Genre(r)Sprog Og Grammatik
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788797194508
ISBN-108797194506
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal151
DimensionerBredde: 14.1Cm - Højde: 22.1Cm
TagsFå Gang I Skriveriet, Studiebøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse