menuGucca.dk - Logo

Fallout 76 - De - PS4

Gør dig klar på Fallout som du aldrig har set det før, da grundideen bag Fallout 76 er at du skal spille multiplayer sammen med dine venner i Fallout universet. Hver eneste menneske som du ser i... Læs mere.
109,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Gør dig klar på Fallout som du aldrig har set det før, da grundideen bag Fallout 76 er at du skal spille multiplayer sammen med dine venner i Fallout universet. Hver eneste menneske som du ser i Fallout 76 er en online spiller, og du kan her vælge om du vil arbejde sammen med dem eller kæmp imod dem for overlevelse.

Under den truende verden der eksistere efter en total apokalyptisk krig, vil du opleve en af de største og mest dynamiske verdener Bethesda nogensinde har skabt i det legendariske Fallout univers.

Byg din egen lejr med C.A.M.P. systemet
Planlæg og byg din egen base med forsvar, produktion og dekorationer med det unikke C.A.M.P. system der er blevet implementeret i spillet. C.A.M.P. systemet lader dig bygge utroligt mange steder, og det gør dig også hurtigt i stand til at etablere din base.

Velkommen til West Virginia
Fallout 76 finder sted i West Virginia, hvor du her får mulighed for at udforske et rigt landskab, der er fyldt til randen med forskellige monstre og robotter, som du kan bekæmpe. Du vil her få de fleste af dine missioner fra forskellige robotter og optagelsesbånd, og du kan klare disse for at få adgang til forskellige belønninger.

Pas på missilerne
Rundt omkring i West Virginia er der spredt forskellige missilsiloer, og hvis du kan anskaffe dig affyringskoderne til disse, kan du blive i stand til at affyre forskellige atomvåben.

Se mere i:

Sikker e-handel

Det er et vigtigt princip hos os, at handel på Internettet er nødt til at være sikkert, billigt og hurtigt for vores kunder.

Sikkerhed frem for alt

Sikkerhed er meget vigtig, når man handler online, og vi vægter selvfølgelig sikkerhed højt. NETS har godkendt vores løsning for Internetbetaling, og det er den overvejende garanti for sikkerheden bag din online betaling. Handel og betaling er derfor 100% sikkert.

Gucca yder naturligvis altid 30 dages fuld returret

Gucca yder altid 30 dages returret, helt uafhængig af hvilken vare du har købt hos os. Det medfører, at hvis du af en eller anden grund alligevel ikke ønsker din vare, kan du uden videre returnere din vare til os, og herefter bliver dine penge refunderet. Du er selvfølgelig velkommen til at tage kontakt til os, såfremt du har spørgsmål, før du sender en vare retur.

Kort leveringstid

Det er meget vigtigt, at du som kunde hos Gucca modtager din vare både sikkert og hurtigt. Vi bestræber os på, at du får din vare tilsendt indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. På vores webshop fremgår lagerstatus ud for hvert enkelt produkt, så du kan altid få svar på, om vi er lagerførende. Du har altid mulighed for at ringe eller sende en e-mail, hvis du er i tvivl om leveringstiden eller lagerstatus.

Vælg din online betaling

Når du handler hos Gucca, har du mulighed for at vælge mellem forskellige betalingsmuligheder. Du gør bare brug af den, der passer lige til dig. Du handler altid trygt og sikkert, uanset hvilken betalingsmetode du vælger. I vores FAQ kan du se alle vores betalingsmuligheder. Bemærk at pengene først hæves fra din konto, når vi afsender varen til dig.

Kundeservice - få personlig hjælp

Hvis du i forbindelse med dit besøg på Gucca.dk har spørgsmål eller møder udfordringer, så tag endelig fat i os. Alle hverdage mellem kl. 10-15 sidder vi klar ved telefonerne og på e-mail, og vi er parat til at assistere dig - med et smil og godt humør.

Du kan tracke din ordre

Du har naturligvis mulighed for at følge forsendelsen, når du køber hos os. Når du har betalt og modtaget din kvittering, får du mulighed for at tilgå din personlige ordreside. På ordresiden kan du følge med i, hvornår vi afsender din forsendelse. Når pakken forlader vores lager og er på vej, modtager du en e-mail fra os.

Fakta

PlatformPs4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreActionRpg
ProducentBethesda
TagsFallout 76, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playtation4


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse