menuGucca.dk - Logo

Far Betaler - 1946 - DVD (Returvare)

Martin Berg er forfatter på en avis. Hver uge skal han leverer en ny lille historie om en dansk kernefamilie, som skal have en humoristisk pointe. Sammen med sin kone lever de lykkeligt, men hektisk... Læs mere.
31,95 kr
  • Kun 1 stk. på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret
Fås også som ny til 49,95 kr

Varens stand
Produktets cover er gået i stykker, og er derfor kommet i nyt uoriginalt cover. Produktet er ellers det samme og 100% originalt.


Beskrivelse

Martin Berg er forfatter på en avis. Hver uge skal han leverer en ny lille historie om en dansk kernefamilie, som skal have en humoristisk pointe. Sammen med sin kone lever de lykkeligt, men hektisk i deres lille hjem. I hjemmet bor desuden deres datter og svigersøn.

Svigersønnen er komponist, der aldrig får antaget noget, så datteren står model uden hans viden for at skaffe dem en smule penge. Bergs søn laver den ene dårlige fidus efter den anden og han må derfor ty til sine forældre for at finansierer sine sidste nye ideer. Sidst men ikke mindst er der en hjemmeboende datter, hvis kæreste læser til arkitekt, og derfor heller ingen penge har.

For at skaffe penge sælger moren deres gamle ur. Dette er nok til at Martin med kone kan rejse en tur til Schweiz. Men så møder børnene op en efter en, fordi de har pengesorger.

Da filmen er fra 1946 vil der forekomme støj i billedet  i form af nister, streger o.l. Mastermaterialet der er til- gængeligt på denne film  er i udviklingsfasen lavet  bedst muligt. DFI/Palladium

Fakta

SeriePalladium
UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår1946
GenreDanske Film
Spillelængde81 Min.
CensurTilladt For Alle
SprogDansk
InstruktørJohan Jacobsen
SkuespillereHelge Kjærulff-Schmidt Gunnar Lauring Astrid Villaume Gunnar Lemvigh Kjeld Petersen Preben Neergaard Grethe Thordahl Charles Wilken Schiøler Linck Randi Michelsen Kirsten Jessen Hans Halborg
Manuskript afArvid Müller
Skrevet afJens Locher
BilledeformatSort/Hvid, 4:3
LydformatStereo
ProduktionslandDanmark
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
IMDBIMDBFilmen på IMDB (Åbner i et nyt vindue)
TagsFar Betaler, Dvd, Movie


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse