menuGucca.dk - Logo

Farming Simulator 19 / 2019 - Platinum Edition - PC

Få et væld af yderligere køretøjer fra det nye brand CLAAS med denne Platinum Edition-pakke, der indeholder både Farming Simulator 19 og udvidelsen Farming Simulator 19 - Platinum Expansion. ... Læs mere.
Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Få et væld af yderligere køretøjer fra det nye brand CLAAS med denne Platinum Edition-pakke, der indeholder både Farming Simulator 19 og udvidelsen Farming Simulator 19 - Platinum Expansion.

For første gang i franchisehistorien kan du opdage CLAAS, et af verdens førende landbrugsmærker, og dets eksklusive køretøjer, der giver dig mulighed for at udvide en bred vifte af aktiviteter såsom foderhøstning og ballepresning.

Over 35 nøjagtigt gengivne køretøjer og værktøjer fra CLAAS slutter sig til den allerede enorme garage i Farming Simulator 19, inklusive den nye LEXION 8900 mejetærsker og dens unikke teknologi, JAGUAR 960 TT foderhøster til effektiv ensilage og den kraftige XERION 5000-traktor.

Sikker e-handel

Det er et vigtigt princip hos os, at Internethandel er nødt til at være sikkert, billigt og hurtigt for vores kunder.

Sikkerheden er i centrum

Sikkerhed i Internethandel anser vi som helt essentiel, og den er naturligvis altid i fokus hos Gucca.dk. NETS er din garanti for sikker betaling på Internettet, og vores løsning for Internetbetaling er selvfølgelig NETS godkendt. Derfor er handel og betaling hos Gucca helt sikkert.

Vi tilbyder altid fuld returret i op til 30 dage

Gucca har 30 dages returret, og det uanset hvilket produkt du måtte have købt hos os. Så hvis du fortryder købet, og ikke måtte ønske at beholde din vare, kan du returnere varen til os uden dårlig samvittighed, og herefter sørger vi for, at dine penge bliver refunderet. Vi står selvfølgelig til rådighed med svar og rådgivning, hvis du måtte ønske at returnere dit produkt.

Levering - hurtigt og sikkert

Det er meget vigtigt, at du som vores kunde modtager din vare både hurtigt og sikkert. Indenfor 1-2 hverdage vil du få din vare tilsendt. Det eneste der kan forlænge leveringstiden, er, hvis varen mod vores forventning ikke er på lager. Bemærk, at du altid kan få den nøjagtige lagerstatus på hver enkelt vare. Har du spørgsmål til leveringstiden eller lagerstatus, er du altid velkommen til at kontakte os.

Betalingsmuligheder online

Når du handler hos os, har du mulighed for at vælge mellem forskellige muligheder for betaling. Der er frit valg blandt betalingsformer - du gør brug af den, der passer dig bedst. Lige meget hvilken betalingsform du gør brug af, kan du trygt og sikkert købe hos os. Benyt efterfølgende link, for at se hvilke betalingsmuligheder der er tilgængelige. Benytter du kreditkort, så har du den fordel, at vi først trækker penge fra din konto, den dag varen afsendes til dig.

Altid service og professionel hjælp

Opstår der tvivl eller spørgsmål til Gucca.dk, sidder vi ved telefonen eller på e-mail klar til at hjælpe dig. Du kan sende e-mail eller ringe til os på hverdage mellem klokken 10-15, og vi sidder altid parat til at yde dig kvalificeret hjælp med smil på læben og godt humør.

Mulighed for at spore din ordre

Køber du hos os, har du mulighed for at tracke din forsendelse, fra den sendes fra vores adresse, og til den er dig i hænde. Du kan få adgang til din egen personlige ordreside, så snart købet er gennemført. Fra ordresiden kan du se, hvor langt forsendelse er kommet. Når vi afsender din vare, vil du i samme øjeblik få en mail fra os.

Fakta

SerieBondegårdFarming Simulator
PlatformPc
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreSimulationFarming
ProducentFocus Home Interactive
GenvejeBondegård - SpilFarming Simulator - Spil
TagsFarming Simulator 19 / 2019, Til Pc


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse