menuGucca.dk - Logo

Fast & Furious Crossroads - PS4

Fast & Furious Crossroads er et action-eventyr videospil, der er blevet placeret i det hurtige Fast & Furious-univers.  Sæt dig op til filmens store indsatser i et nyt kapitel i Fast &... Læs mere.
469,95 kr
  • Forudbestil nu
  • Levering: 07/08/2020
  • 30 dages returret

Fast & Furious Crossroads er et action-eventyr videospil, der er blevet placeret i det hurtige Fast & Furious-univers. 

Sæt dig op til filmens store indsatser i et nyt kapitel i Fast & Furious-sagaen, når du slutter dig til familien for at jage et internationalt kriminalsyndikat. 

Spil også online med dine venner og opret din eget besætning til det revolutionerende multiplayer-act og spektakulære kaos. Med alle de hurtige køretøjsstunts og heists, gadgets, placeringer, biler og helte fra filmene kaster Fast & Furious Crossroads dig lige i centrum af handlingen. 

Funktioner:

  • Spil et officielt historiebaseret nyt kapitel i Fast & Furious Universe: Gå ind i handlingen med Fast & Furious-helte Dom, Letty og Roman, alle udtrykt af de originale rollebesætningsmedlemmer for at genskabe deres in-game-karakterer.
  • Deltag i en hård ny besætning, der indeholder stemmeforestillinger fra Asia Kate Dillon og Sonequa Martin-Green, mens du drager på fantastiske eventyr - fra det varme sand i Marokko og glitteret fra Athen og Barcelona til de nybelyste gader i New Orleans - for at nedbringe en uhyggelig kriminel mastermind.
  • Gear til alle biler og gadgets: En international historie med gameplay, der er centreret om forfølgelser, flugt, fjernelse og heists med køretøjer sammen med Dennis McCarthy, den officielle Fast & Furious bilkoordinator.
  • Distribuer velkendte gadgets fra filmene, og udforsk nye for at nedtage fjenden, når du løber igennem hjerte-bankende handlinger.
  • Opret din eget besætning og spil online for unik og sjov fællesskab.
  • Spor og sammenlign din Fast & Furious Crossroads-oplevelse med al din statistik, kamphistorik, præstationer, trofæer og så meget mere via God's Eye-lignende Mosaic-system.
  • Kom i et højere niveau for at låse op for nye biler, tilpassede genstande, gadgetopgraderinger, indpakning af køretøjer og personaliseringsgenstande. Lås også bonusindhold op.

Fakta

SerieAlle Fast And Furious ProdukterFast And Furious Spil
PlatformPs4
Udgivelsesdato07/08/2020
GenreActionRacing
ProducentNamco
TagsFast & Furious Crossroads, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playtation4


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse