• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 43.159 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Fifa 22 - Nordic - PS4

EA SPORTS FIFA 22 bringer FIFA tilbage til spillerne med et væld af forbedrede og tilføjede funktioner og animationer! AVANCERET 11V11 KAMPFA Xsens-dragter muliggør optagelse af bevægelse fra... Læs mere.
499,95 kr
  • Forudbestil nu
  • Levering: 01/10/2021
  • 30 dages returret

EA SPORTS FIFA 22 bringer FIFA tilbage til spillerne med et væld af forbedrede og tilføjede funktioner og animationer!

AVANCERET 11V11 KAMPFA
Xsens-dragter muliggør optagelse af bevægelse fra 22 professionelle fodboldspillere, der spiller med høj intensitet for første gang. Det resulterende hidtil usete volumen af ​​virkelig menneskelig bevægelsesdata af høj kvalitet styrker, hvordan både enkeltpersoner og hold bevæger sig på tværs af FIFA 22.

MASKINELÆRING
En banebrydende, proprietær maskinlæringsalgoritme lærer fra over 8,7 millioner rammer med avanceret matchoptagelse og skriver derefter nye animationer i realtid for at skabe organisk fodboldrealisme på tværs af en række interaktioner på banen.

FULDT TEAM AUTENTISK BEVÆGELSE
Xsens-dragter optager hvert berøring, tackling, sprint og duel fra alle 22 spillere, der spiller med høj intensitet for første gang nogensinde, og indfanger data, der styrker over 4000 nye animationer i FIFA 22 for at øge fodboldintensiteten, lydhørheden og fysiskheden hos hver spiller i spillet.

TAKTISK A.I.
Dybere spillerintelligens drevet af kraften fra næste generations konsoller giver hver enkelt mulighed for bedre at forstå både angribende og defensive formationer og bevægelse, hvilket skaber et nyt niveau af taktisk realisme.

I ANGREB
Evnen til at træffe op til 6 gange flere beslutninger pr. Sekund giver angribere mere opmærksomhed omkring deres omgivelser, giver dem mulighed for at foretage klogere løb i opbygningsspil og lader dem reagere hurtigere på løse bolde.

I FORSVAR
Omskrevet defensiv AI giver holdene mulighed for at fungere som en taktisk enhed, idet de bevarer deres form for at bevæge sig over banen og dække ledigt rum.

ML - FLOW
Læring fra mere end 8,7 millioner billeder fra Advanced 11v11 Match Capture, ML - Flow-maskinindlæringsalgoritmen skriver nye animationer i realtid, så spillerne bedre kan justere deres skridt og løbe kadence mod til bolden for at kontrollere eller ramme den mere jævnt .

KINETISKE LUFTKAMPE
Forbedret to-spiller-interaktionsteknologi synkroniserer spilleranimationer, hvilket skaber større realisme og respons, når de kæmper for at komme først til bolden. Se forsvarere og angribere skubbe, trække og tumle, når de rejser sig for at møde hjørnespark, frispilninger og lange afleveringer, hvilket øger kvaliteten i situationer med hovedet og skaber renere resultater.

KOMPONERET BOLKONTROL
Længere two-touch animationer gør kontrol af bolden mere naturlig og flydende end nogensinde før. Fjern luftkugler med mere teknik, få mere smidighed, når du fanger jordkugler, og nyd mere styrke i afskærmningssituationer for at give dig nye måder at køre fremad i FIFA 22.

SPILLERHUMANISERING
Drevet af Advanced 11v11 Match Capture, nye animationer af off-ball-afspillere og omgivende adfærd hjælper med at bringe karakterer på banen til live. Se modstandere tale, pege og dirigere hinanden baseret på handlingen, mens opdateret bevægelse matcher spillernes haster på banen for at gøre FIFA mere realistisk og fordybende end nogensinde.

FUT HELTE
Oplev nostalgien, når nogle af fodboldens mest mindeværdige spillere vender tilbage som FUT Heroes i FUT 22

Sikker e-handel

Hos Gucca.dk har vi fokus på at gøre Internethandel hurtigt, sikkert og billigt for dig.

Sikkerhed frem for alt

Sikkerheden i handel på Internettet anser vi som essentiel, og den er derfor altid i fokus hos Gucca.dk. Vores løsning for online betaling er godkendt af NETS, hvilket fungerer som din garanti for betalingssikkerheden. Derfor er køb og betaling online fuldstændig sikkert hos os.

Vi yder selvfølgelig altid 30 dages returret

Lige meget hvilke varer du køber via Gucca.dk, har vi altid 30 dages fuld returret. Det medfører ganske enkelt, at hvis du af en eller anden årsag alligevel ikke ønsker din vare, så sender du blot din vare, og vi refunderer dine penge. Før du sender dit produkt retur, så har du altid den mulighed at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl.

Lynhurtig levering

Vi ved, at du er utålmodighed efter at få dit produkt, og vi har derfor skruet op for leveringshastigheden, så varen kommer hurtigt og sikkert frem til dig. Vi knokler for, at du får din vare leveret indenfor 1-2 hverdage, såfremt varen er på lager. Den præcise lagerstatus er synlig ud for hver enkelt vare. Har du spørgsmål til leveringstiden eller lagerstatus, så anbefaler vi, at du ringer eller sender en e-mail til os.

Sådan kan du betale online

Du har i vores shop mulighed for at betale på adskillige måder. Her kan du benytte netop den mulighed, der passer dig bedst. Uanset hvilken metode du gør brug af, kan du sikkert og trygt handle hos os. Se hvilke betalingsmuligheder du har hvis du klikker på førnævnte link. Husk at pengene først hæves fra din konto, den samme dag vi sender dit produkt - såfremt du gør brug af betalingskort.

Hos Gucca får du altid personlig assistance

Skulle der opstå problemer eller spørgsmål undervejs, er du naturligvis velkommen til at skrive eller ringe til os. Bemærk at vi er åben for henvendelse mellem 10-15 alle hverdage, og vi er altid parat til at assistere dig - med godt humør og et smil.

Sådan sporer du din forsendelse

Du har selvfølgelig altid mulighed for at tracke forsendelsen, når du handler hos os. Når du modtager din kvittering, efter betaling er foretaget, så får du mulighed for at gå ind på din egen ordreside. På ordresiden har du mulighed for at følge med i, hvornår dine varer er blevet sendt afsted. Du vil også modtage en e-mail i det øjeblik, vi afsender din pakke.

Fakta

SerieFifaFifa 22
PlatformPs4
Udgivelsesdato01/10/2021
GenreSport
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
ProducentElectronic Arts
GenvejeFifa - SpilFifa 22 - Spil
TagsFifa 22 (Nordic), Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse