• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 43.100 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Fifa 22 - Nordic - Xbox Series X

EA SPORTS FIFA 22 bringer FIFA tilbage til spillerne, med et væld af forbedrede og tilføjede funktioner og animationer! AVANCERET 11V11 KAMPFA Xsens-dragter muliggør optagelse af bevægelse fra... Læs mere.
579,95 kr
  • Forudbestil nu
  • Levering: 01/10/2021
  • 30 dages returret

EA SPORTS FIFA 22 bringer FIFA tilbage til spillerne, med et væld af forbedrede og tilføjede funktioner og animationer!

AVANCERET 11V11 KAMPFA
Xsens-dragter muliggør optagelse af bevægelse fra 22 professionelle fodboldspillere, der spiller med høj intensitet for første gang. Det resulterende hidtil usete volumen af ​​virkelig menneskelig bevægelsesdata af høj kvalitet styrker, hvordan både enkeltpersoner og hold bevæger sig på tværs af FIFA 22.

MASKINELÆRING
En banebrydende, proprietær maskinlæringsalgoritme lærer fra over 8,7 millioner rammer med avanceret matchoptagelse og skriver derefter nye animationer i realtid for at skabe organisk fodboldrealisme på tværs af en række interaktioner på banen.

FULDT TEAM AUTENTISK BEVÆGELSE
Xsens-dragter optager hvert berøring, tackling, sprint og duel fra alle 22 spillere, der spiller med høj intensitet for første gang nogensinde, og indfanger data, der styrker over 4000 nye animationer i FIFA 22 for at øge fodboldintensiteten, lydhørheden og fysiskheden hos hver spiller i spillet.

TAKTISK A.I.
Dybere spillerintelligens drevet af kraften fra næste generations konsoller giver hver enkelt mulighed for bedre at forstå både angribende og defensive formationer og bevægelse, hvilket skaber et nyt niveau af taktisk realisme.

I ANGREB
Evnen til at træffe op til 6 gange flere beslutninger pr. Sekund giver angribere mere opmærksomhed omkring deres omgivelser, giver dem mulighed for at foretage klogere løb i opbygningsspil og lader dem reagere hurtigere på løse bolde.

I FORSVAR
Omskrevet defensiv AI giver holdene mulighed for at fungere som en taktisk enhed, idet de bevarer deres form for at bevæge sig over banen og dække ledigt rum.

ML - FLOW
Læring fra mere end 8,7 millioner billeder fra Advanced 11v11 Match Capture, ML - Flow-maskinindlæringsalgoritmen skriver nye animationer i realtid, så spillerne bedre kan justere deres skridt og løbe kadence mod til bolden for at kontrollere eller ramme den mere jævnt .

KINETISKE LUFTKAMPE
Forbedret to-spiller-interaktionsteknologi synkroniserer spilleranimationer, hvilket skaber større realisme og respons, når de kæmper for at komme først til bolden. Se forsvarere og angribere skubbe, trække og tumle, når de rejser sig for at møde hjørnespark, frispilninger og lange afleveringer, hvilket øger kvaliteten i situationer med hovedet og skaber renere resultater.

KOMPONERET BOLKONTROL
Længere two-touch animationer gør kontrol af bolden mere naturlig og flydende end nogensinde før. Fjern luftkugler med mere teknik, få mere smidighed, når du fanger jordkugler, og nyd mere styrke i afskærmningssituationer for at give dig nye måder at køre fremad i FIFA 22.

SPILLERHUMANISERING
Drevet af Advanced 11v11 Match Capture, nye animationer af off-ball-afspillere og omgivende adfærd hjælper med at bringe karakterer på banen til live. Se modstandere tale, pege og dirigere hinanden baseret på handlingen, mens opdateret bevægelse matcher spillernes haster på banen for at gøre FIFA mere realistisk og fordybende end nogensinde.

FUT HELTE
Oplev nostalgien, når nogle af fodboldens mest mindeværdige spillere vender tilbage som FUT Heroes i FUT 22

Sikker e-handel

At gøre handel på Internettet til en billig, hurtig og sidst men ikke mindst sikker oplevelse for kunderne, har fra dag 1 været vores topprioritet.

Sikkerhed kommer altid i første række

Handel på Internettet skal være helt sikker for brugerne. Vi vil derfor aldrig kompromittere sikkerheden. Med NETS godkendelse af vores løsning for online betaling, har vi fået den optimale garanti for, at betalingssikkerheden er i top. Derfor er køb og betaling online 100% sikkert hos Gucca.

Altid 30 dages returret

Gucca yder altid 30 dages returret, helt uafhængig af hvilke typer varer du måtte have købt hos os. Kort sagt, hvis du ønsker at fortryde købet, kan du naturligvis bare sende varerne retur og få dine penge refunderet. Vi er selvfølgelig klar med svar og rådgivning, såfremt du ønsker at sende dit produkt retur.

Hurtig & sikker levering

Vi ønsker ikke at lade dig vente for længe på dit produkt, og vi har derfor fokus på at sikre levering på kortest mulig tid. Hvis vi er lagerførende, så vil du som regel få varen leveret indenfor 1-2 hverdage. Bemærk, at du ud for hver enkelt vare altid kan følge nuværende lagerstatus. Kontakt os såfremt du alligevel skulle være i tvivl om lagerstatus eller leveringstid for et produkt.

Online betalingsmuligheder

I vores webshop har du mulighed for at betale på adskillige måder. Den betalingsmulighed der passer bedst til dig, er selvfølgelig den du skal benytte. Uanset hvilken betalingsmetode du benytter, kan du trygt og sikkert handle hos os. Se vores betalingsmuligheder ved at klikke på førnævnte link. Anvender du betalingskort, så giver det dig den fordel, at vi først hæver penge fra din konto, den dag varen sendes til dig.

Kundeservice - få professionel assistance

Hvis du undervejs på vores webshop har spørgsmål eller møder udfordringer, er du naturligvis altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan ringe eller sende e-mail til os imellem klokken 10-15 alle hverdage, og vi sidder altid parat til at yde dig kompetent assistance med smil på læben og godt humør.

Mulighed for at følge din forsendelse

Vi giver dig naturligvis muligheden for at spore forsendelsen hele vejen til den er dig i hænde. Når du færdiggør dit køb, kan du bagefter besøge din egen personlige ordreside. Du kan se, hvornår vi afsender din forsendelse, på ordresiden. Og i samme øjeblik vi sender dine produkter, vil du modtage en e-mail med leveringsinformation fra os.

Fakta

SerieFifaFifa 22
PlatformXbox Series X
Udgivelsesdato01/10/2021
GenreSimulationSport
ProducentElectronic Arts
GenvejeFifa - SpilFifa 22 - Spil
TagsFifa 22 (Nordic)


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse