menuGucca.dk - Logo

Filorga - Hudpleje Sæt Til Ansigt - Lift-Effect Kit

Med  FILORGA Lift Effect Kit får du et produkt til ansigtet med ultimativ anti-aging effekt. I over 35 år har Filorgas højtydende medicinske løsninger leveret specialiserede løsninger til... Læs mere.
549,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Med  FILORGA Lift Effect Kit får du et produkt til ansigtet med ultimativ anti-aging effekt. I over 35 år har Filorgas højtydende medicinske løsninger leveret specialiserede løsninger til bekæmpelse af hudens aldring. Filorga er blevet en førende udbyder af anti-aging løsninger til både lægefaget og almindelige forbrugere.

FILORGA Lift Effect Kit inkluderer:

FILORGA LIFT-STRUCTURE Ultra-lifting Cream 50 ml
Er en creme formuleret med aktive ingredienser afledt af æstetiske procedurer til en intens anti-aging virkning. Dens ultra-komfortable konsistens er både rig og tynd og glider på huden, mens den giver næring og udstråling. 

- Overraskende løfteeffektivitet, det indeholder plasmatiske løftefaktorer, der kombinerer cellefaktorer, kollagen og hyaluronsyre for at synligt stramme funktionerne, plumpe huden og forme ansigtet.

- Intensiv opstrammende handling, afledt af den nyeste forskning i bioteknologi, en duo af botaniske aktive ingredienser stimulerer huden til at gendanne tone og fasthed.

FILORGA SLEEP & LIFT Ultraløftende natcreme 15ml
Er en creme med en anti-aging virkning i ansigtet. Dens formel kombinerer cellulære faktorer, kollagen og hyaluronsyre, der fylder rynker fra hudens inderste lag, hvilket efterlader et resultat af tæt og defineret hud. Takket være sin balsamstruktur indpakkes den endvidere huden med et tyndt lag, der efterlader det næret og blødt, med en følelse af komfort.

- Innovativ formel baseret på kollagen, hyaluronsyre og cellulære faktorer.

- Regenererer hudceller.

- Fylder rynkerne fra de indre lag og giver en naturlig løfteeffekt.

- Omdefiner mængder og udjævne funktioner.

Fakta

GenreHudpleje Andet
MærkeFilorga
TagsHudpleje, Skønhed, Filorga, Hudpleje


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse