menuGucca.dk - Logo

Final Fantasy - The Spirits Within - DVD

2 anmeldelser
Som Aki står dér alene på det udbrændte og ødelagte Times Square, afslører hendes øjne en indre konflikt. Mens døden og den fjendtlige hær lurer overalt, må Aki finde troen på, at... Læs mere.
29,95 kr
Før: 49,95 krSpar 20,00 kr (40%)
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Som Aki står dér alene på det udbrændte og ødelagte Times Square, afslører hendes øjne en indre konflikt. Mens døden og den fjendtlige hær lurer overalt, må Aki finde troen på, at menneskelige værdier som mod, vilje og kærlighed, i sidste ende vil redde Jorden fra udslettelse. Historien om en heltindes nådesløse kamp mod ondskaben er i gang. Aki opfører sig, taler og ser ud nøjagtig som et menneske. Men det er hun ikke. Hun er skabt på en computerskærm.

Verdens bedste computerfolk og animatorer er gået sammen for at skabe denne helt utrolige, virtuelle film, der for første gang i historien ophæver grænserne mellem virkelighed og fantasi. Den fantastiske film er kulminationen på års benhårdt arbejde, og den er instrueret af Hironobu Sakaguchi, manden bag Final Fantasy-spillene. Stjerner som Alec Baldwin, Donald Sutherland og James Woods har lagt stemmer til dette computergrafiske mesterværk, der SKAL ses og opleves!

Fakta

Produktionsår2001
GenreSci-Fi
Spillelængde102 Min.
Censur15
BilledeformatAnamorphic
LydformatDolby Digital 5.1
SprogEngelsk
UnderteksterDansk, Svensk, Norsk, Engelsk, Finsk, Arabisk, Bulgarsk, Græsk, Hebraisk, Hindi, Hollandsk, Islandsk, Kroatisk, Tjekkisk, Tyrkisk, Ungarsk, Polsk
ProduktionslandUsa
Antal DVD2
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
SkuespillereSteve Buscemi James Woods Ving Rhames Donald Sutherland Peri Gilpin Alec Baldwin Ming-Na Annie Wu
TagsFinal Fantasy, Dvd, Movie

- Se Beskrivelse


Kundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Final Fantasy - The Spirits Within DVD til 3 ud af 5 stjerner - baseret på 2 bedømmelser og 0 anmeldelse

Skriv anmeldelse

    32.772 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner