• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.428 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Firmaet Jesus Kristus Bind 1 - Nick Messenger - Bog

1 anmeldelse - Indbinding: Hæftet
Firmaet Jesus Kristus I-IV er vor tids mest kontroversielle romaner, idet de gennem fakta og fiktion gør op med den største magt, verden har set: kirken! Videnskabsmanden og teologen Nick nægter... Læs mere.
209,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Firmaet Jesus Kristus I-IV er vor tids mest kontroversielle romaner, idet de gennem fakta og fiktion gør op med den største magt, verden har set: kirken! Videnskabsmanden og teologen Nick nægter at bøje sig for kirkens påstande og dogmer. Nick undersøger, hvad der i virkeligheden ligger bagved. Søren Kierkegaard så det og skrev om det allerede for mere end 160 år siden, men kirken og verden tav. Undersøgelserne sætter Nicks passion i brand og tvinger ham til at gå imod kirkens magtvælde og dens kyniske håndlangere, der ikke skyer nogen midler for at bevare status quo. Ved hjælp fra Nicks datter, Lois, araberen Ali, professoren Abel, taxachauffører og mange andre hvirvles Nick ind i dramatiske begivenheder i byerne København, Rom, Annaba i Algier og Bangkok og Phuket i Thailand. Nick tvinges til underjordiske undersøgelser, dykning, arkæologisk tyveri og sjælesørgertjeneste for myrdede katolske jesuitter. Ved hjælp af moderne videnskabelige undersøgelser oversætter Nick et originalt 2.000 år gammelt papyrusdokument, der afslører kirkens bedrageri. Men pas på: Du vil som læser blive udfordret!
Uddrag af bogen Nick og Ali stod med hovedet og skuldrene over vandet og kiggede ind på en mindre afsats, der igen førte ind til et udhugget klipperum, som var rektangulært. Der var sollys fra smalle striber i loftet. Striberne var revner i klippevæggen ud til havet. De slukkede deres lygter, der var lys nok. Begge satte de sig op på afsatsen og tog masker og svømmefødder af. For enden af det rektangulære rum var der placeret en sten kiste stor nok til en voksen mand. På kistelåget så Nick, at der var indhugget en musling. ”Du godeste!” sagde Nick. ”Yes,” sagde Ali. ”Kan det være Augustins originale grav, som din familie har været i besiddelse af i seksten hundrede år, Ali'” sagde Nick. Ali undersøgte på hug den ca. 175 cm lange og 75 cm brede kiste, som var ca. 50 cm dyb. Bortset fra muslingeskallen var der intet på låget af interesse. Ali skubbede kraftigt til kistelåget, og med en skurrende nervepirrende lyd gled låget lidt til side.
Om forfatteren Som en følge af romanseriens kontroversielle karakter har forfatteren valgt at skrive under pseudonymet Nick Messenger.

Omslagsgrafiker: Line Keilstrup Nielsen

Fakta

SerieFirmaet Jesus Kristus
Forfatter(e)Nick Messenger
Genre(r)Krimi Og Spænding
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788772189338
ISBN-108772189339
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal426
DimensionerBredde: 15.1Cm - Højde: 22.1Cm
GenvejeFirmaet Jesus Kristus - Bøger
TagsJesus, Kristus, Firma, Kontroversiel, Fakta, Fiktion, Kirke, Videnskabsmand, Papyrus, Dokumentteolog, Dogme, Søren Kierkegaard, Passion, Araber, Katolik, Jesuit, Firmaet Jesus Kristus Bind 1, Bøger, BogKundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Firmaet Jesus Kristus Bind 1 Bog til 5 ud af 5 stjerner - baseret på 1 bedømmelse og 0 anmeldelse

Skriv anmeldelse

    Mediernes anmeldelser