menuGucca.dk - Logo
BytteretVi bytter alle varer til den 31. januar

Firmaets Mand / The Firm - DVD

Mitch McDerere er en ung nybagt jurist, der har netop har bestået sin eksamen fra Harvard universitetet i Boston med højeste udmærkelse. Mitch får tilbudt adskillige job på alle de største og... Læs mere.
69,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Vi bytter til 31. januar

Mitch McDerere er en ung nybagt jurist, der har netop har bestået sin eksamen fra Harvard universitetet i Boston med højeste udmærkelse.

Mitch får tilbudt adskillige job på alle de største og bedste advokatkontorer, men han foretrækker jobbet som jurist i et mindre firma i Memphis, Bendini, Lambert & Locke. Firmaet tilbyder Mitch og hans kone en splinterny Mercedes, et fuldt møbleret drømmehus samt en fantastisk gage.

Mitch der kommer fra fattige kår, lader sig let lokke af løfter om penge og magt og velstand. Advokaterne i ”The Firm” er dygtige skatteeksperter, men langsomt går det op for Mitch, at firmaet er et advokatkontor for organiseret kriminalitet med rødder i mafia-miljøet.

Mitch´s mistro forstærkes yderligere, da FBI konfronterer ham med beviser på korruption og mord inden for firmaet. Han fanges i et djævelsk spil, hvor hvert træk han foretager, kan koste ham livet.

Se mere i:

Fakta

Oprindelig titelThe Firm
Produktionsår1993
GenreDrama Thriller
Spillelængde148 Min.
Censur15
SprogEngelsk, Tjekkisk, Tysk
UnderteksterDansk, Norsk, Svensk, Finsk, Arabisk, Engelsk, Hollandsk, Islandsk, Polsk, Tyrkisk, Tysk, Ungarsk, Engelsk For Hørehæmmede
InstruktørSydney Pollack
SkuespillereTom Cruise Gene Hackman Ed Harris Terry Kinney David Strathairn Jeanne Tripplehorn Holly Hunter Wilford Brimley Hal Holbrook
Manuskript afRobert Towne David Rayfiel David Rabe
Skrevet afJohn Grisham
BilledeformatAnamorphic, Widescreen 1.78:1
LydformatDolby Digital 5.1., Dolby Surround 2.0.
ProduktionslandUsa
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
TagsFirmaets Mand / The Firm, Dvd, Movie

- Biograftrailer
- Trailer

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

35.051 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner