menuGucca.dk - Logo

First4Figures - Sonic The Hedgehog - Super Sonic Figur

Hvad sker der, når Sonic samler syv Chaos Emeralds? Det kan kun betyde en ting ... tid til at blive Super Sonic! Hans evner i denne form overgår langt hans normale, og han er endda i stand til at... Læs mere.
199,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Hvad sker der, når Sonic samler syv Chaos Emeralds? Det kan kun betyde en ting ... tid til at blive Super Sonic! Hans evner i denne form overgår langt hans normale, og han er endda i stand til at flyve. Han bruger en masse energi i denne form, så han kan kun forblive i den i kort tid. Super Sonic optrådte først i Sonic the Hedgehog 2.

Vi er stolte af at præsentere Super Sonic! Trofast skabt i den klassiske Sonic-kunststil flammer han hen over den inspirerede base, og bogstaveligt talt skaber gnister, når hans tæer rammer metaloverfladen! Dette er den eksklusive version af Super Sonic. Basen leveres med lys, der lyser op for de gennemsigtige gnister ved at skifte mellem blinkende og kontinuerlige lys. Lysene fader langsomt væk, når du slukker dem.

Leveres i deluxe fuldfarveemballage, håndnummereret base og indeholder et autenticitetskort, der giver dig mulighed for at købe det samme nummer af modellen næste i Classic Sonic the Hedgehog-serien.

Fakta

SerieAlle Sonic Produkter
GenreMerchandise Spil Merchandise
MærkeFirst4Figures
TagsFirst4Figures, Merchandise


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse