menuGucca.dk - Logo

Fisken De Kaldte Wanda / A Fish Called Wanda - DVD

Advokaten Archie (John Cleese) forelsker sig og smider mere end parykken for den sexede tyv Wanda (Jamie Lee Curtis), som kan charmere bukserne af hvem som helst. For at gøre det hele meget... Læs mere.
49,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Advokaten Archie (John Cleese) forelsker sig og smider mere end parykken for den sexede tyv Wanda (Jamie Lee Curtis), som kan charmere bukserne af hvem som helst.

For at gøre det hele meget værre, har Wanda allerede indsmigret sig hos sin medsammensvorne Otto (Kevin Kline i en præstation, som han vandt en Oscar for) en smådum, intellektuel psykopat der tror, at London Underground er en politisk bevægelse!

I mellemtiden skuler Otto til handlangeren Ken (Michael Palin) en dyreelskende hundemassemorder, som er forelsket i en fisk…der hedder Wanda. Kan du se det for dig? Fisken de kaldte Wanda er en britisk perle af en komedie der indtager pladsen som en af firsernes sjoveste romantiske komedier.

Se mere i:

Fakta

Oprindelig titelA Fish Called Wanda
UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår1988
GenreKomedie Romantik
Spillelængde108 Min.
Censur11
SprogEngelsk, Tysk
UnderteksterDansk, Norsk, Svensk, Finsk, Engelsk, Græsk, Tyrkisk, Kroatisk, Tysk, Ungarsk, Engelsk For Hørehæmmede, Tysk For Hørehæmmede
InstruktørCharles Crichton
SkuespillereJohn Cleese Michael Palin Jamie Lee Curtis Kevin Kline Maria Aitken Tom Georgeson Patricia Hayes Geoffrey Palmer Cynthia Cleese
Manuskript afJohn Cleese
Skrevet afJohn Cleese Charles Crichton
BilledeformatAnamorphic, Widescreen 1.85:1, 16:9
LydformatDolby Digital 5.1.
ProduktionslandEngland
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
TagsFisken De Kaldte Wanda / A Fish Called Wanda, Dvd, Movie

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

34.419 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner