• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.403 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Fløjlsmaverne. Et Opgør Med Den Politiske Klasse - Sven Ove Gade - Bog

Indbinding: Hæftet
"Fløjlsmaverne" var Ekstra Bladets første chefredaktør, Freilif Olsens, kritiske betegnelse for den politiske og kulturelle magtelite, der gjorde sine egne værdier til hele samfundets. Siden... Læs mere.
209,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 5-15 hverdage
  • 30 dages returret

"Fløjlsmaverne" var Ekstra Bladets første chefredaktør, Freilif Olsens, kritiske betegnelse for den politiske og kulturelle magtelite, der gjorde sine egne værdier til hele samfundets.

Siden dengang er magtens arrogance ikke blevet mindre. Ifølge Sven Ove Gade er Danmark blevet et systemsamfund, der forvaltes af de veluddannede og velbjærgede, og hvor den "almindelige" befolkning får mindre og mindre at skulle have sagt.

I en række skarpe udfald mod den herskende orden viser han, hvordan elitens dogmer fortegner virkeligheden og gang på gang undergraver demokratiet og de grundlæggende frihedsrettigheder.

Sven Over Gade (f. 1935) er en dansk forfatter og tidligere chefredaktør for Ekstra Bladet. Han er oprindeligt uddannet cand. merc. og har skrevet en lang række debatbøger, journalistiske bøger og biografier om blandt andre Henrik Cavling, Flemming Juncker og Frode Jakobsen.

Fakta

Forfatter(e)Sven Ove Gade
Genre(r)Samfund Og Historie
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788726159301
ISBN-108726159309
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal127
TagsDebat, Kultur, Samfund, 1990'erne, Danmark, Fløjlsmaverne. Et Opgør Med Den Politiske Klasse, Bøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse