menuGucca.dk - Logo

Fodmassageapparat Med 3 Programmer

Har du haft en lang og hård dag? Så er det tid til en velfortjent massage af denne opvarmede fodmassage gadget. Den kraftfulde enhed har 3 forskellige massagetilstande. Lad dine fødder slappe af... Læs mere.
899,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Har du haft en lang og hård dag? Så er det tid til en velfortjent massage af denne opvarmede fodmassage gadget.

Den kraftfulde enhed har 3 forskellige massagetilstande. Lad dine fødder slappe af og blive forkælet af din egen personlige fodmassør der altid har tid til dig. 

At sidde eller stå i lang tid har en negativ effekt på blodcirkulationen. Dette massageapparat bruger trykmassage og fodrefleksiologimassage, der stimulerer blodcirkulationen i dine fødder.

Fodmassageapparatet forkæler dig ved hjælp af den gamle men stadig populære Shiatsu-teknik, der også er kaldet trykmassage eller kompressionsmassage.

Dette avancerede produkt har også forskellige intensiteter og varmeindstillinger. På denne måde kan du personalisere massage. Nu kan du behandle trætheden i dine fødder, hæle og toppen af ​​dine fødder når du selv har tid og lyst.

Denne personlige fodmassage gadget har et moderne og elegant design og er meget brugervenlig. Du kan tilpasse hele massagen, så det føles godt for dig. Dette gøres via det praktiske display.

Fakta

MærkeMikamax
KeywordElektronik, Massage, Velvære, Wellness


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse