• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.396 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Frode Rode Og Børge Møder Sørøver Nissen - Bjarne Larsen - Bog

Indbinding: Hæftet
Frode Rode og Børge er de bedste venner, som har to ting tilfælles, og det er: De kan bruge alt, og så er de byens største rodehoveder. En dag får Frode Rodes mor en glimrende ide, og det er, at... Læs mere.
109,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Frode Rode og Børge er de bedste venner, som har to ting tilfælles, og det er: De kan bruge alt, og så er de byens største rodehoveder. En dag får Frode Rodes mor en glimrende ide, og det er, at de to drenge kan rydde op på Frode Rodes værelse. For det er umuligt komme frem eller tilbage på grund af alt det ragelse, som ligger og flyder på gulvet. Da det ikke passer drengene at rydde op, får de en glimrende ide.

I stedet for beslutter de sig for at bygge et sørøverskib og sejle ud på de syv have. Langt ude i havet ligger der en ø, hvor der er gravet en skat ned, som de vil hente hjem. Der er bare et problem. Sørøver Nissen og alle hans meget farlige sørøvere vil også gerne have fingrene i den meget kostbare skat. Ude på de syv have kommer Frode Rode og Børge i åben kamp med Sørøver Nissen, og da de løber tør for sortkrudt, må de overgive sig til verdens farligste sørøvere.

Uddrag af bogen:
”Sørøver Nissen haler ind på os!” råbte Børge. Han råbte så højt, at han overdøvede selv de højeste brag. Mere nåede han ikke at sige, før der lød endnu et brag, og en kæmpe kanonkugle gik lige igennem skibssiden, så vandet fossede ind. ”Vi er blevet ramt! Det er ude med os. Vi synker!” råbte Frode Rode og Børge i munden på hinanden, som stod i vand til anklerne. Lige bag ved dem lå Sørøver Nissens sørøverskib med alle hans farlige sørøvere. ”Ha, ha” grinede Sørøver Nissen. ”Der er nok nogen, som har fået våde fødder. Nu skal I passe på ikke at blive forkølet, ha, ha, men nu skal jeg fortælle jer en ting. Denne gang får I ikke lov til at slippe væk.

Om forfatteren:
Bjarne Larsen blev i 1978 uddannet børnehavepædagog og læste nogle år senere til tale-hørepædagog, hvor han bl. a. beskæftigede sig med sprogligopmærksomhed. I 1998 debuterede han med børnebogen Tåen i åen og andre børnerim, der blev efterfulgt af flere børnebøger samt en keramikbog og kogebog, hvor læseren bl. a. får indblik i bygning af primitive ovne og tilberedning af mad over bål.

Omslagsgrafiker: Line Keilstrup Nielsen

Fakta

SerieFrode Rode Og Børge
Forfatter(e)Bjarne Larsen
Genre(r)Børnebøger
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788772188652
ISBN-108772188650
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal122
DimensionerBredde: 14.6Cm - Højde: 21Cm
GenvejeFrode Rode Og Børge - Bøger
TagsVenner, Rodehoved, Ragelse, Sørøverskib, Skat, Sortkrudt, Verdenshave, Frode Rode Og Børge Møder Sørøver Nissen, Bøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse