Black Weekend: Vanvittige tilbud hele weekenden - Kun så længe lager haves
Gå til Black Weekend

INDKØBSKURV

  • Ordrestatus
  • Log ind
  • Kundeservice
  • Om os
  • Gavekort
menuGucca.dkGå til kassen
Gucca.dk - Gå til forsiden
Bullet  Levering med omdeling 39,95 kr.      Bullet  Gratis over 599 kr.
Bullet Vi bytter indtil den 31. januar

Gastronomisk Leksikon - Jørgen Fakstorp - Bog

Af Jørgen Fakstorp m.fl.

319,95 kr.Vejl. pris: 399,95 kr.Spar 80,00 kr. (20%)
  • +50 stk. på lager
  • Levering: 2-5 hverdage
  • Vi bytter til 31. januar

Der er forløbet 11 år siden førsteudgaven af Gastronomisk Leksikon udkom; og i den tid der er gået siden 1998 har det gastronomiske landskab i Danmark ændret sig betydeligt. Velstandsstigningen; nye fjernere rejsemål og fremvækst af gourmetrestauranter i international klasse er faktorer; der har gjort en mængde råvarer og ingredienser – der end ikke omtales i førsteudgaven af leksikonet – kendt for den kulinarisk interesserede og tilgængelige i danske forretninger. Et stort antal er blevet optaget som nye emneord og andre; allerede eksisterende emneord er blevet udvidede. Beskrivelser af nationale og regionale køkkener har fået en massiv udvidelse og en række nye emneord om ingredienser og retter i disse; såsom krydderiblandinger; kryddersaucer og oste er tilføjet. Også på det intellektuelle plan har det forløbne tiår været livligt i form af løbende debat om gastronomiens begreber. Diskussionen om molekylær gastronomi har således medført at en række kulinariske fænomener af naturvidenskabelig karakter er taget op til behandling. Den nye udgave indeholder faktisk dobbelt så megen tekst som den gamle.

Fakta om Gastronomisk Leksikon

Forfatter(e)Jørgen Fakstorp, Carl T. Pedersen
Genre(r)Mad Og Gastronomi
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788717040434
ISBN-108717040434
IndbindingIndbundet
SprogDansk
Udgave2
Oplag1
Sidetal348
DimensionerBredde: 20.5Cm - Højde: 27.6Cm
TagsMad, Madleksikon, Gastronomi Fødevarer, Ingredienser, Gastronomisk Leksikon, Bøger, Bog

Fakta om Gastronomisk Leksikon

Forfatter(e)Jørgen Fakstorp, Carl T. Pedersen
Genre(r)Mad Og Gastronomi
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788717040434
ISBN-108717040434
IndbindingIndbundet
SprogDansk
Udgave2
Oplag1
Sidetal348
DimensionerBredde: 20.5Cm - Højde: 27.6Cm
TagsMad, Madleksikon, Gastronomi Fødevarer, Ingredienser, Gastronomisk Leksikon, Bøger, Bog

Synopsis

Niveau: alment niveau. Omfattende opslagsværk om gastronomi. Artikler om fødevarer, ingredienser, tilberedningsformer, nationale og regionale køkkener, køkkenfaglige og kemiske begreber, [...] kultur og religion samt beskrivelser af retter fra hele verden. Endvidere biografier om gastronomer, kokke og kogebogsforfattere fra oldtiden til nutiden

Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Det siger vores kunder26.657 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner

  • Anne ØsterbyAnne Østerby
    stjernestjernestjernestjernestjerne
    Lynhurtig levering og stort udvalg

    Alt var som forventet. Sjældent at du kan købe 23 gode dvd´er til 500 kr. Også hurtig levering.... så nu skal der ses film.

  • Torben PoulsenTorben Poulsen
    stjernestjernestjernestjernestjerne
    Fin service

    Købte en DAB-radio på vegne af min svigerinde, som imidlertidig, straks efter bestillingen var afgivet, fortrød købet. I en mail bad jeg om at få annulleret købet, og det fik jeg en hurtig og venlig bekræftelse på.

  • Benjamin KrogsgaardBenjamin Krogsgaard
    stjernestjernestjernestjernestjerne
    Fik hvad jeg bestilte

    Hurtig og god service.

Om Gucca
  • Om os
  • Konkurrencer
  • Ledige stillinger
  • Nyhedsbrev
Kundeservice
  • Kontakt kundeservice
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Altid 30 dages returret
  • Ordrestatus
  • Returblanket
stjernestjernestjernestjernestjerne
Trustpilot

26.657 anmeldelser - 5/5 stjerner
DankortMobilePayVisa
MastercardBankoverførselPaypalEAN