menuGucca.dk - Logo

Geomag Color Magnet Legetøj - 64 Dele

Geomag Classic er et opfindsomt system med enkel konstruktion lavet af 58 mm magnetstænger og stålkugler.  Et stort antal former, geometriske figurer og modeller af enhver art kan konstrueres.  ... Læs mere.
Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Geomag Classic er et opfindsomt system med enkel konstruktion lavet af 58 mm magnetstænger og stålkugler. 

Et stort antal former, geometriske figurer og modeller af enhver art kan konstrueres. 

Geomag stimulerer kreativitet og logisk ræsonnement. 

Formen af modellerne og deres transformationer gør det muligt at forny strukturer løbende. 

Fantasi er alt, hvad der er nødvendigt for at skabe et unikt mesterværk.

Sikker e-handel

Gucca har fra dag et haft fokus på, at e-handel skal være så billigt, hurtigt og sikkert for vores kunder som muligt.

Vi har fokus på sikkerhed

Ved Internethandel er det utrolig vigtigt, at sikkerheden er i top, og det er derfor et område, vi har stor fokus på. For at få den største garanti for sikkerheden ved betaling online, har vi opnået at få NETS til at godkende vores løsning for online betaling. Handel og betaling er derfor altid 100% sikkert.

Hos os har du 30 dages returret

Vi giver altid 30 dages fuld returret, helt uafhængig af hvilket produkt du har købt hos os. Kort sagt er det ensbetydende med, at hvis du af en eller flere grunde ikke måtte ønske at beholde varen, kan du sende din vare retur til os uden videre, og efterfølgende vil vi sørge for, at dine penge bliver sendt tilbage til dig. Du kan med fordel kontakte os, før du vælger at sende din vare retur.

Kort leveringstid

Vi ønsker ikke at du skal vente for længe på din vare, og vi fokuserer derfor på at sikre den hurtigste levering. Hvis din vare er på lager, modtager du den indenfor 1-2 hverdage. Bemærk, at du altid kan få den nøjagtige lagerstatus på den individuelle vare. I tvivl om lagerstatus og/eller leveringstiden? Så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Muligheder for betaling online

Du har i vores shop mulighed for at betale på adskillige måder. Du vælger bare den, der passer dig bedst. Du handler altid sikkert og trygt, uanset hvilken betalingsform du benytter. Du ser alle betalingsmuligheder her. Bemærk at pengene først hæves fra din konto, når vi afsender produktet til dig.

Du har altid adgang til personlig hjælp hos vores kundeservice

Hvis der opstår problemer eller spørgsmål, når du besøger vores shop, er du velkommen til at tage kontakt til os. Du kan ringe eller sende e-mail til os på hverdage mellem 10-15, og vi sidder klar til at give dig kvalificeret assistance med godt humør og smil på læben.

Se ordren hele vejen til din adresse

Når du køber hos Gucca, kan du bagefter følge, hvor langt din ordre er kommet. Efter gennemførsel af dit køb kan du logge ind på din personlige ordreside. Fra ordresiden kan du følge med i, hvor langt pakken er kommet. Når vi har afsendt din pakke, vil du samtidig modtage en e-mail med leveringsinformation fra os.

Fakta

GenreByg Og Konstruér Geomag
MærkeGeomag
Anbefalet alderFra 3 År
TagsGeomag Color Magnet Legetøj, Legetøj

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

34.417 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner