menuGucca.dk - Logo

Green Manor 2 - Om Ulempen Ved At Dø - Vehlmann - Tegneserie

1 anmeldelse - Indbinding: Indbundet
At komme med i den super lukkede klub "Green Manor" er intet problem: Ud over at have anseelig mængde penge, er det nok bare at have en god humor og en machiavellianistisk personlighed. I denne... Læs mere.
159,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

At komme med i den super lukkede klub "Green Manor" er intet problem: Ud over at have anseelig mængde penge, er det nok bare at have en god humor og en machiavellianistisk personlighed. I denne allerhøjste klub findes Englands mest uempatiske og manipulerende personer.

Gennem seks friske, fyldige historier møder du et miljø, hvor forbrydelser både er en livsstil og en kunstart - en meget underholdende en af slagsen.

Fakta

SerieAlle Green Manor ProdukterGreen Manor Bøger
Forfatter(e)Vehlmann Bodart
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788770211611
ISBN-108770211612
IndbindingIndbundet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal56
DimensionerBredde: 22.2Cm - Højde: 30.2Cm
TagsKrimi, Voksentegneserier, Drama, Graphicnovel, Spænding, Action, Uhygge, Vehlmann, Bodart, Green Manor 2, Tegneserier, BogKundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Green Manor 2 - Om Ulempen Ved At Dø Tegneserie til 3 ud af 5 stjerner - baseret på 1 bedømmelse og 1 anmeldelse

Skriv anmeldelse


  • Albummet indeholder 5 korte historier i en noget søgt rammefortællling, som man øvrigt skal have læst bind 1 for helt at forstå. Til hver historie er en forside, og det medfører en del "blanke" sider. De enkelte historier er udmærkede og godt udtænkt, men det korte format, og det at ingen person medvirker i mere end en historie, gør at albummet alt i alt virker lidt tyndt til prisen.

Mediernes anmeldelser