menuGucca.dk - Logo

Grund Og Bølge - Peter Michael Lauritzen - Bog

Indbinding: Hæftet
 Grund og bølge er Peter Michael Lauritzens doktordisputats. Undertitlen til disputatsen siger egentlig det hele: En litterær, tids- og åndshistorisk studie af Erik Ålbæk Jensens forfatterskab.... Læs mere.
439,95 kr
Forlagets pris 600,00 krSpar 160,05 kr (27%)
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

 Grund og bølge er Peter Michael Lauritzens doktordisputats. Undertitlen til disputatsen siger egentlig det hele: En litterær, tids- og åndshistorisk studie af Erik Ålbæk Jensens forfatterskab. Med Grund og bølge har Peter Michael Lauritzen sat sig for at få det hele med om Erik Ålbæk Jensens forfatterskab; hans liv, hans litteratur og hans betydning for dansk litteratur og kultur. Og det lykkes. Resultatet er en overbevisende analyse og præsentation af et vigtigt dansk forfatterskab. Endda holdt i en absolut tilgængelig stil, hvor liv og litteratur får lov at belyse hinanden, således at Ålbæks erfaringer fra modstandsbevægelsen kaster lys over hans romaner, mens hans romaner og hans intellektuelle virke samtidig læses sammen med hans forhold til bl. a. Martin A. Hansen og kredsen omkring Heretica. Bogen er illustreret, dels med pressefotos og dels med fotos fra Ålbæk-familiens privatarkiver.  

Omslagsillustrator: Sven Reiner Johansen

Fakta

Forfatter(e)Peter Michael Lauritzen
Genre(r)Kunst Og Kultur
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788702077605
ISBN-108702077605
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal896
DimensionerBredde: 17.3Cm - Højde: 24.5Cm
TagsGrund Og Bølge, Bøger, Bog


Niveau: forskningsniveau. Om Erik Aalbæk Jensens (1923-1997) samlede forfatterskab beskrevet således at liv, værk og tid belyser hinanden

Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse