menuGucca.dk - Logo

Gucci Parfume Sæt - Guilty Absolute Edp + Rollerball Edp

Forkæl dig selv eller en heldig person du holder af med dette skønne og luksuriøse gavesæt fra det verdensberømte modehus Gucci. Dette gavesæt indeholder en flaske med parfumen 'Guilty... Læs mere.
549,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Forkæl dig selv eller en heldig person du holder af med dette skønne og luksuriøse gavesæt fra det verdensberømte modehus Gucci. Dette gavesæt indeholder en flaske med parfumen 'Guilty Absolute' samt en Roller Ball med selv samme duft. 

Guilty Absolute Parfumen af Gucci blev introduceret i 2018, og er en rig, aromatisk blanding. Denne alsidige duft, der er inspireret af skønheden i naturen, er perfekt til både dagtimerne og nattens mysterier.

Saftig bjørnebær kontrasteres med den skarpe note af bergamotte og den krydrede note af lyserød peber ved blandingens åbning. I hjertet af duften er der noter af bulgarsk rose, cypress, vetiver og træagtige toner. Rav tilføjer varme til blandingen ved bunden af duften, mens patchouli forstærker de friske noter.

Gucci, som er opkaldt efter sin skaber, blev etableret i 1921. Dette eksklusive firma, der blev grundlagt i Firenze, Italien, fik sin start med at sælge læderhåndtasker. Det er siden vokset til at være et af de mest kendte modemærker og anerkendes øjeblikkeligt over hele verden.

De har nu en lang række produkter af overlegen kvalitet, der inkluderer tøj, håndtasker og sko. Deres duftlinje, der inkluderer dufte til både mænd og kvinder, blev lanceret i 1974.

Fakta

GenreParfume Gaveæsker
MærkeGucci
TagsGucci Parfume Sæt, Parfume


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse