menuGucca.dk - Logo

Gucci Parfume Sæt - Guilty Edp 90 Ml + Roller Ball 7,4 Ml

Forkæl dig selv eller en heldig person du holder af med dette skønne og luksuriøse gavesæt fra det verdensberømte modehus Gucci. Dette gavesæt indeholder en 90 ml flaske med parfumen 'Guilty'... Læs mere.
549,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Forkæl dig selv eller en heldig person du holder af med dette skønne og luksuriøse gavesæt fra det verdensberømte modehus Gucci. Dette gavesæt indeholder en 90 ml flaske med parfumen 'Guilty' samt en Roller Ball på 7,4 ml med selv samme duft. 

Gucci Guilty Pour Femme, der er genindført i 2019, er ny og bedre end før. Denne duft debuterede oprindeligt i 2010 og er nu forhøjet som en uimodståelig eau de parfum.

Denne naturlige, blomsterparfume har topnoter af lys bergamotte, frugtagtig mandora og krydret lyserød peber. Hjertenoterne er en feminin og floral blanding af rose, geranium, viol og syrener. Basen afslutter denne duft med en opvarmning af rav og patchouli for en musky og lokkende finish.

Gucci, som er opkaldt efter sin skaber, blev etableret i 1921. Dette eksklusive firma, der blev grundlagt i Firenze, Italien, fik sin start med at sælge læderhåndtasker. Det er siden vokset til at være et af de mest kendte modemærker og anerkendes øjeblikkeligt over hele verden.

De har nu en lang række produkter af overlegen kvalitet, der inkluderer tøj, håndtasker og sko. Deres duftlinje, der inkluderer dufte til både mænd og kvinder, blev lanceret i 1974.

Fakta

GenreParfume Gaveæsker
MærkeGucci
TagsGucci Parfume Sæt, Parfume


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse