menuGucca.dk - Logo

Hair Force One - Massage Hårbørste Med Laser

Få sundere og stærkere hår med den effektive Hair Force One massagehårbørste med laser! En enkel og økonomisk metode til at genoplive hårets styrke og aktivere dets vækst ved at stimulere... Læs mere.
Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Få sundere og stærkere hår med den effektive Hair Force One massagehårbørste med laser!

En enkel og økonomisk metode til at genoplive hårets styrke og aktivere dets vækst ved at stimulere det gennem innovativ laserteknologi og behagelig samt afslappende, vibrerende massage.

Den arbejder ved hårroden, hvilket medfører en meget gavnlig, direkte effekt på hårsækkene og aktiverer blodcirkulationen i hovedbunden.

Detaljer:

 • Tænd/sluk-knap
 • Massageknap (tænd/sluk)
 • Laserknap (tænd/sluk)
 • USB-kabel medfølger
 • Batteri: 2,4 V/600 mAh
 • Opladning via USB
 • Ca. tid: 6 t
 • Bølgelængde: 650 nm
 • Lasereffekt: 2000 uw/cm2
 • Laser og massagefunktioner - samtidig eller uafhængigt
 • Forudindstillet tid: 5 min ca.
 • USB-adapter medfølger: 100-240 V, 50-60 Hz, 0,15 A/5 V - 1,1 A
 • Ca. mål:. 5 x 20 x 4 cm

Sikker e-handel

E-handel skal være sikkert, hurtigt og billigt for brugerne. Det har vi hele tiden fokus på hos Gucca.

Sikkerhed er det vigtigste

Handel på Internettet skal være helt sikker for brugerne. Vi vil derfor aldrig kompromittere sikkerheden. Med NETS godkendelse af vores løsning for online betaling, har vi fået den optimale garanti for, at sikkerheden bag din online betaling er i orden. Så online handel og betaling hos Gucca er forbundet med fuld sikkerhed.

Har du fortrudt købet, har du altid mulighed for at returnere indenfor 30 dage

Uagtet hvilke produkter du køber hos os, får du altid 30 dages returret. Det betyder kort sagt, at hvis du fortryder købet, eller af andre årsager alligevel ikke ønsker din vare, kan du sende varen retur tilbage til os uden dårlig samvittighed, og derefter sørger vi for, at dine penge bliver refunderet. Vi står naturligvis til rådighed med rådgivning og svar, hvis du måtte ønske at returnere din vare.

Sikker levering med lynets hast

Vi mener, det er vigtigt, at du modtager din vare hurtigt og sikkert. Det medfører, at hvis din vare er på lager, så får du den tilsendt indenfor 1-2 hverdage. Du kan se den nøjagtige lagerstatus på den enkelte vare. Har du spørgsmål til lagerstatus eller leveringstiden, er du altid velkommen til at tage fat i os.

Hvordan vil du gerne betale?

I vores shop har du mulighed for at vælge mellem mange forskellige typer betalingsmetoder. Du skal naturligvis benytte den mulighed, der passer lige til dig. Uanset hvilken betalingsform, du vælger - så kan du altid føle dig tryg og sikker. Alle vores betalingsmuligheder finder du her. Først når dit produkt bliver sendt, bliver beløbet trukket fra din bankkonto.

Kundeservice - altid mulighed for personlig assistance

Støder du på problemer i forbindelse med dit besøg på Gucca.dk, eller har du spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at tage kontakt til os. Vi er åben for henvendelser på hverdage imellem kl. 10-15, og vi sidder klar til at give dig den assistance, du efterspørger, med godt humør og et smil på læben.

Mulighed for at tracke din forsendelse

Hvis du ønsker det, så har du mulighed for at spore din forsendelse, fra det sekund vi sender din forsendelse, til du har den i hænderne. Når du modtager din kvittering, efter betaling er foretaget, så får du mulighed for at gå ind på din egen ordreside. På din ordreside kan du se, hvornår vi sender din vare. Vi sender en mail med leveringsinformation til dig, i samme øjeblik vi har sendt din bestilling.

Fakta

GenreHårpleje Hårbørste
MærkeInnovagoods
TagsMassageapparater, Afslapning Og Velvære, Helse Skønhed, Hair Force One, Hårpleje


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse