• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 43.079 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Haroun Og Det Arabiske Hus - Jes Vagnby - Bog

Indbinding: Indbundet
I en lille arabisk by i et typisk arabisk hus bor den 11-årige Haroun. Vi følger hans dag i huset, byen og omegnen. Haroun og det arabiske hus er en del af en bogserie for børn, unge og voksne... Læs mere.
139,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

I en lille arabisk by i et typisk arabisk hus bor den 11-årige Haroun. Vi følger hans dag i huset, byen og omegnen.

Haroun og det arabiske hus er en del af en bogserie for børn, unge og voksne skrevet af arkitekten Jes Vagnby om boligformer i verden. På en levende, spændende og kreativ måde introducerer de arkitektur som grundlag for udvidet kulturforståelse.

Hver enkelt bog i serien præsenterer én boligform og én tilhørende kultur og tager udgangspunkt i et barn, der præsenterer sit hjem samt beskriver sin hverdag og sine omgivelser på en måde, så der samtidig fortælles en historie. På denne måde introduceres den kultur, som har dannet grundlag for udformningen af barnets hjem og dets omgivelser. F.eks. besvares spørgsmålene: Hvorfor har islamiske huse et indre gårdrum? Hvilken betydning har skydedøren i det japanske hus? Hvorfor er grønlandske huse malet i stærke farver?

Bøgerne er sanseligt orienterede og har til formål at styrke det emotionelle og fantasien samt evnen til at se og opleve. Nødvendige elementer i et samfund hvor kreativitet er en af vores primære ressourcer. De fremstår som illustrerede bøger på 52 sider med en enkel, klar og for modtagerne forståelig tekst. Tegninger og tekst indeholder flere informationslag relateret til læserens alder. Gennem tegning og tekst introduceres arkitektoniske elementer som plan, snit og facade samt rum, lys, form og funktion.

I samme serie:

  • Yuka og det japanske hus
  • Malik og det grønlandske hus

Fakta

Forfatter(e)Jes Vagnby
Genre(r)Fagbøger
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788799069804
ISBN-108799069806
IndbindingIndbundet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal51
DimensionerBredde: 24.8Cm - Højde: 20.5Cm
TagsDe Arabiske Lande, Mellemøsten, Islamisk Kultur, Arkitektur, Huse, Dagligliv, Haroun Og Det Arabiske Hus, Bøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse