• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.092 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Heroland - Knowble Edition - Nintendo Switch

Deltids helte søges til dette fede retro-RPG eventyr! Du bliver inviteret til et magisk kursted, hvor alle kan være en helt! - undtagen dig. Du arbejder der bare! Heldigt for dig ligger kurstedet... Læs mere.
Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Deltids helte søges til dette fede retro-RPG eventyr!

Du bliver inviteret til et magisk kursted, hvor alle kan være en helt! - undtagen dig. Du arbejder der bare! Heldigt for dig ligger kurstedet på en ø, hvor drømme bliver til virkelighed... for en pris.

Som turguide er dit job at lede "heltene" sikkert gennem forlystelsesparkens fangehuller. Tilpas strategier, reparer våben og administrer genstande for at overleve!

Rekruttér over 20 sjove karakterer, inklusiv oprejste riddere, spøgelsestyve, gymnasiepiger, og en nihilistisk oddermand.

Mød og tilintetgør en farverig rollebesætning af medarbejdere, såsom monstrøse maskotter, søde små snegle, selfie-elskende skeletter og magisk broccoli!

Se herligheden af ​​2D-spriter, der er blevet omdannet til 3D-modeller, der bøjes og strækker sig gennem DEN TREDJE DIMENSION!

Denne finurlige fortælling om prinser og deltidsarbejdere er fremtryllet fra dine 16-bit drømme af legenderne om japanske retro-RPGs, og garanterer spænding, som ikke kan glemmes!

Fakta

PlatformNintendo Switch
GenreRpgAdventure
ProducentMarvelous
TagsHeroland


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse