• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 43.325 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Hugo Boss Dameparfume - Nuit Edp 50 Ml

Boss Nuit Parfume af Hugo Boss lanceret i 2012, er en kvindelig blomsterduft med hvide blomster samt pulveriserede og træagtige hovednoter. Parfumen er god til forår og efterår på både dage og... Læs mere.
429,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 4-7 hverdage
  • 30 dages returret

Boss Nuit Parfume af Hugo Boss lanceret i 2012, er en kvindelig blomsterduft med hvide blomster samt pulveriserede og træagtige hovednoter. Parfumen er god til forår og efterår på både dage og nætter. Den har blød sillage og moderat levetid.

Hugo Boss startede sin virksomhed i 1924 i Metzingen, Tyskland. Virksomheden leverede Nazi-partiuniformer før og under første verdenskrig, men skiftede derefter til herretøj efter krigens afslutning og Boss 'død i 1948. Virksomheden blev børsnoteret i 1985, hvilket også er året, hvor den første duft blev frigivet.

I dag er mærket kendt som et luksusmodehus, der har forgrenet sig i mænds og kvinders parfumelinjer samt tilbehør der inkluderer solbriller, lædervarer og fodtøj.

Topnoterne i denne parfume åbner op for en klar og frisk tone med fersken og aldehyder. Topnoter fremtræder med det samme du sprøjter parfumen på, hvilket skaber førstehåndsindtrykket. De er intense men ikke langtidsholdbare.

Hjertenoterne fremhæver den søde og naturlige stemning og dufter skønt af jasmin og viol. Disse noter kommer frem når styrken fra topnoterne har aftaget. Hjertenoterne holder typisk mellem 2 og 3 timer.

Basenoterne er rige og intense runder af med en dejlig duft af sandeltræ og mosebundnoter. Basenoterne er de sidste til at fremtræde og udvikle sig. Disse noter kan holde alt fra 4 timer til et døgn.

  • Køn: Dame
  • Type: EDP (Eau de Parfum)

Fakta

SerieHugo Boss Dameparfume
KategoriParfume Eau De Parfum
MærkeHugo Boss
TagsDame Parfume, Parfume Til Kvinder, Parfumer Til Kvinder, Eau De Parfum, Hugo Boss Dameparfume, Parfume


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse