menuGucca.dk - Logo

Interprofessionelt Samarbejde I Sundhedsvæsnet - Lisbeth Villemoes Sørensen - Bog

Rammer, udfordringer og muligheder. Bogen henvender sig bredt til de sundhedsfaglige professionsbacheloruddannelser med henblik på at give de studerende en forståelse af, hvordan... Læs mere.
219,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 2-5 hverdage
  • 30 dages returret

Rammer, udfordringer og muligheder.

Bogen henvender sig bredt til de sundhedsfaglige professionsbacheloruddannelser med henblik på at give de studerende en forståelse af, hvordan interprofessionelt samarbejde kan fungere i sundhedsvæsnet, og hvorledes lovgivning, finansiering og politiske beslutninger danner rammerne for dette.

Endvidere giver bogen et indblik i de muligheder for udvikling, de studerende kan møde som færdiguddannede professionsbachelorer inden for sundhedsvæsnet. Sundhedsvæsnet har i dag fokus på menneskers mulighed for at agere i hverdagen og på, at den enkelte kan fastholde en meningsfuld tilværelse, med alt hvad det indebærer, trods sygdom og funktionsevnenedsættelse. Det er ikke muligt for en enkelt faggruppe at sikre dette ud fra faggruppens kernekompetencer. At skabe en sammenhængende indsats, så patienter og pårørende oplever sammenhængende og velkoordinerede forløb kræver et velfungerende interprofessionelt samarbejde. Dette er forudsætningen for høj faglig kvalitet, god ressourceudnyttelse og faglig udvikling.

Et eksempel på dette er telemedicin eller velfærdsteknologi, som er et område, der er i hastig udvikling. Det stiller store krav til de sundhedsprofessionelles evner til at kommunikere klart både med hinanden og med patienter gennem digitale medier. Det stiller samtidig krav om, at de enkelte faggrupper er bevidste om deres egne kompetencer og har kendskab til de øvrige faggruppers kernekompetencer, så patienten tilbydes den bedst mulige viden og intervention i forbindelse med sit problem. Den enkelte sundhedsprofessionelle skal se sin faglige indsats som et led i en samlet indsats og forstå kompleksiteten i sundhedsvæsnets opgaver generelt.

De sundhedsfaglige professionsuddannelsers modul 5 har som omdrejningspunkt, hvordan man skaber en fælles base for at handle sammen om de konkrete opgaver, man møder i sundhedsvæsnet. Hensigten med denne bog er at bidrage til udvikling af en sådan fælles base, og bl. a. gennem eksempler, studiespørgsmål og cases give de studerende mulighed for at opnå kendskab til andre professioners kompetencer, faglige terminologi og begreber. Det er således redaktørernes ønske, at bogen medvirker til fælles forståelse professionerne imellem til gavn for patienterne i fremtidens sundhedsvæsen.

Bogen indledes med en patienthistorie, som der refereres til gennem hele bogen, således at de studerende kan koble de enkelte kapitlers teoretiske indhold over på den praktiske virkelighed. Bogen indeholder også et kapitel om opgavefordeling i regioner og kommuner og om sundhedsøkonomi, således at de rammer og betingelser, som de sundhedsprofessionelle arbejder under, er beskrevet og kan danne grundlag for forståelse af bogen øvrige kapitler.

Sikker e-handel

Sikker, hurtig og billig handel på nettet er noget, som vi bestræber os på, at kunderne altid får hos Gucca.dk.

Sikkerheden er utrolig vigtig

Vi prioriterer sikkerhed meget højt, da det er noget af det aller vigtigste at sørge for er i orden, når vi taler om handel på Internettet. For at få den optimale garanti for sikkerheden ved betaling online, har vi opnået at få NETS til at godkende vores løsning for online betaling. Derfor er det også helt sikkert at handle og foretage betaling hos Gucca.

Vi tilbyder 30 dages returret hos Gucca.dk

Vi har altid 30 dages returret, og det er uagtet hvilke varer, du har købt hos Gucca.dk. Kort sagt medfører det, at hvis du af en eller flere grunde ikke måtte ønske at beholde varen, kan du sende din vare retur til os uden videre, og herefter sørger vi for, at dine penge bliver sendt tilbage. Du er naturligvis velkommen til at kontakte os, såfremt du har spørgsmål, inden du sender en vare tilbage.

Kort leveringstid

At du som kunde hos Gucca modtager dit produkt både hurtigt og sikkert, betyder meget for os. Vi bestræber os på, at du modtager forsendelsen indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. Du kan se den præcise lagerstatus på det enkelte produkt. Har du spørgsmål til leveringstid eller lagerstatus, er du altid velkommen til at kontakte os.

Sådan kan du betale

Hos Gucca.dk har du adskillige betalingsmuligheder at vælge imellem. Her kan du altid vælge netop den mulighed, der passer dig bedst. Lige meget hvilken betalingsmulighed, du vælger - så kan du altid føle dig sikker og tryg. Benyt det efterfølgende link, for at få de betalingsmuligheder der er tilgængelige. Bemærk at vi først hæver pengene fra din konto, den samme dag vi afsender din vare - såfremt du benytter kreditkort.

Altid service og personlig hjælp

Hvis der opstår spørgsmål eller problemer, når du besøger vores webshop, sidder vi på e-mail eller ved telefonen klar til at assistere dig. Du kan sende e-mail eller ringe til os imellem kl. 10-15 alle hverdage, og med godt humør og et smil tager vi imod din henvendelse.

Følg forsendelsen

Når du køber hos Gucca, har du mulighed for at følge forsendelsen. Efter gennemførsel af dit køb kan du tilgå din ordreside. På ordresiden kan du se, hvornår dine varer er blevet afsendt. Du får leveringsinformation via e-mail, når din pakke forlader vores lager og er på vej.

Fakta

Forfatter(e)Lisbeth Villemoes Sørensen Marianne Lindahl Bettan Bagger
Genre(r)Sygepleje
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788712046721
ISBN-108712046728
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
DimensionerBredde: 17.3Cm - Højde: 24.1Cm
TagsInterprofessionelt Samarbejde I Sundhedsvæsnet, Studiebøger, Bog

Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

33.111 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner