menuGucca.dk - Logo

Jil Sander Dameparfume - Simply Edp 40 Ml

Jil Sanders Simply Eau de Parfum er en uimodståelig parfume med en unik duft til at ledsage dig hele dagen lang. Simplu er en floral og frisk blomsterduft og chypre duft som er perfekt til den... Læs mere.
319,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 4-7 hverdage
  • 30 dages returret

Jil Sanders Simply Eau de Parfum er en uimodståelig parfume med en unik duft til at ledsage dig hele dagen lang.

Simplu er en floral og frisk blomsterduft og chypre duft som er perfekt til den moderne og selvsikre kvinde. Parfumen går godt til både hverdagstøj og ved specielle lejligheder.

Topnoterne i denne parfume åbner op for en klar og frisk tone med saftig violblad, bergamotte og mandarin. Topnoter fremtræder med det samme du sprøjter parfumen på, hvilket skaber førstehåndsindtrykket. De er intense men ikke langtidsholdbare.

Hjertenoterne fremhæver den søde og naturlige stemning og dufter skønt af cedertræ, muskatnød, moskus og viol. Disse noter kommer frem når styrken fra topnoterne har aftaget. Hjertenoterne holder typisk mellem 2 og 3 timer.

Basenoterne er rige og intense runder af med en dejlig duft af patchouli, vanille og læder. Basenoterne er de sidste til at fremtræde og udvikle sig. Disse noter kan holde alt fra 4 timer til et døgn.

  • Køn: Dame
  • Kapacitet: 40 ml
  • Type: EDP (Eau de Parfum)

Fakta

SerieJil Sander Dameparfume
GenreParfume Eau De Parfum
MærkeJil Sander
TagsJil Sander Dameparfume, Parfume


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse