menuGucca.dk - Logo

Jo Malone - Unisex Parfume - Mimosa And Cardamom Edc 100 Ml

Mimosa & Cardamom Parfumen af Jo Malone er en varm og aromatisk duft. Denne søde, sublim duft blev introduceret i 2015 og er ideel til nogen, der leder efter en luftig, men forførende parfume. De... Læs mere.
1.139,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 4-7 hverdage
  • 30 dages returret

Mimosa & Cardamom Parfumen af Jo Malone er en varm og aromatisk duft. Denne søde, sublim duft blev introduceret i 2015 og er ideel til nogen, der leder efter en luftig, men forførende parfume.

De øverste toner er sukkerholdig sød mimosa og krydret kardemomme, mens de midterste toner er heliotrop og rose. Basisnoterne er tonkabønne, vanille og sandeltræ.

Jo Malone blev grundlagt af Joanne Lesley Malone i London i midten af 1990'erne. Hun skabte oprindeligt sine dufte som en del af sit job som facialist, men som ordet om hendes fantastiske dufte spredtes, vendte hun sit fokus på at fremstille parfumer.

Hun åbnede sin første forretning i 1994. Jo Malone er et luksuriøst og fornemt brand. Det er kendt for at bruge uventede kombinationer af dufte, såvel som at skabe produkter, der kan lagres eller blandes. Duftene er meget britiske - undervurderede, smarte og raffinerede.

  • Køn: Unisex
  • Type: EDC (Eau de Cologne)
  • antal: 100 mlFakta

GenreParfume Eau De Cologne
MærkeJo Malone
TagsParfume Til Mænd Og Kvinder, Parfumer Til Mænd Og Kvinder, Unisexparfume, Eau De Parfum, Jo Malone, Parfume


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse