• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.655 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Jordbærmarie - Søde Drømme Spillet - PS2

2 anmeldelser
Jordbær Marie Søde drømme-spillet er et fantastisk spil til pigerne, hvor de skal hjælpe den søde Jordbær Marie overvinde forskellige forhindringer. Der er DANSK TALE i spillet. Den søde og... Læs mere.
29,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 3-20 hverdage
  • 30 dages returret

Jordbær Marie Søde drømme-spillet er et fantastisk spil til pigerne, hvor de skal hjælpe den søde Jordbær Marie overvinde forskellige forhindringer. Der er DANSK TALE i spillet.

Den søde og hjælpsomme Jordbær Marie elsker at tilbringe tid sammen med sin søster Agnes Æblekind og sine gode venner Fanny Ingefær, Appelsin Sofie, Hanne Hindbær og Sille Citron, og hun tager sig altid godt af dem. Her på det sidste har nogen af hendes venner ikke kunnet drømme om natten, og de har derfor bedt Jordbær Marie om hjælp. Hun beslutter sig for at tage til Drømmeland for at skabe nye drømme til sine venner, men det er ikke nogen nem opgave!
Hjælp Jordbær Marie ved at guide hende på vejen til Drømmeland og inde i Drømmefabrikken, hvor hun skal overvinde forskellige forhindringer i sit forsøg på at hjælpe vennerne med at drømme igen. ’Jordbær Marie Søde drømme-spillet’ stimulerer spillernes fantasi og kreativitet, samtidig med at de har det sjovt og lærer om værdien af venskab!

PC features:
Spillet er et mix af udfordrende gameplay i platform-stil inden for 8 levels med udforskning og 6 sjove minispil!
Spillerne skal overvinde platforme, huller, spring og forskellige farer og fjender som fx de plyndrende fugle.
Hjælp Jordbær Marie med at opnå og bruge de særlige evner, hun kan få, ved at åbne drømme, der indeholder et billede af den særlige evne.
Spillet foregår i 4 fortryllende omgivelser: Jordbærland, Drømmebåden, Drømmeland og Drømmefabrikken.
Så frø i Fantasihavens bonusområde og dyrk planter, der kan hjælpe Jordbær Marie med at nå op til høje steder og hente forskellige former for bonus.
De 4 sværhedsgrader øges hver gang en ny ven beder Jordbær Marie om hjælp. Opnå særlige evner og viden igennem hele spillet, hvilket alt sammen er med til at gøre det sjovt at gentage spillet – igen og igen!

Se mere i:

Fakta

PlatformPs2
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreAdventure
ProducentGame Factory
TagsPlatformspil, Jordbærmarie, Til Ps2, Playstation 2, Ps 2, Playstation2Kundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Jordbærmarie - Søde Drømme Spillet PS2 til 5 ud af 5 stjerner - baseret på 2 bedømmelser og 1 anmeldelse

Skriv anmeldelse