• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 47.555 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Juliette Has A Gun Dameparfume - Sunny Side Up Edp 100 Ml

Juliette has a gun Sunny Side Up er en blomstret og træagtig duft, som opmuntrer og indhyller kroppen på samme måde som den glødende middagssol varmer huden. Duften åbner med topnoter af amyris,... Læs mere.
759,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 6-9 hverdage
  • 30 dages returret

Juliette has a gun Sunny Side Up er en blomstret og træagtig duft, som opmuntrer og indhyller kroppen på samme måde som den glødende middagssol varmer huden.

Duften åbner med topnoter af amyris, sød vanilje og jasminblomst, som blandes med hjertenoterne af eksotisk kokos, sandeltræ og violrod. Duften afrundes med basenoter af abelmoskus og iso e super, som er en fremstillet, træagtig note.

Designer Romano Ricci, som er barnebarn til maleren Nina Ricci, begyndte Juliette Has A Gun-projektet som en ode til det berømte shakespeariske skuespill, Romeo og Juliet.

Romani Ricci etablerede Juliette Has a Gun-duftmærket i 2005. Parfumen i kollektionen er inspireret af både kvinders frigørelse samt en følelse af romantik. Juliette symboliserer en shakespeariansk heltinde, mens hendes pistol er et forførelselsvåben. Mærket tilbyder i øjeblikket 13 dufte samt duftlys.

Parfumen kommer i en flaske med 100 ml i. 

Fakta

SerieJuliette Has A Gun Dameparfume
KategoriParfume Eau De Parfum
MærkeJuliette Has A Gun
TagsJuliette Has A Gun Dameparfume, Diverse, Parfume


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse