menuGucca.dk - Logo

Kaari Roihu X - USB Plasma Lighter - Frosted Mixed Orange

Kaari Roihu X er en lommelighter med metalbeklædning, men det er ikke en traditionel lighter. Roihu X er en elektrisk lighter, der istedet for en flamme, laver en kraftig 1100-graders plasmabue, der... Læs mere.
169,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Kaari Roihu X er en lommelighter med metalbeklædning, men det er ikke en traditionel lighter. Roihu X er en elektrisk lighter, der istedet for en flamme, laver en kraftig 1100-graders plasmabue, der kan antænde enhver brændbar genstand.

Det praktiske redskab er også stilet designet, med en glat, metaloverflade, der samtidig sikrer formidabel holdbarhed. Den genopladelige lighter opladet let via et USB-stik og én fuld opladning sikrer mellem 50 og 70 optændinger. Et lille lys på siden indikerer på forhånd, når lighteren er ved at være tør for strøm. Oplad via din telefon, computer, power bank eller stikkontakt. 

Genopladelige, ildfri og elektriske ROIHU X fungerer også straks i regn, stormvind og frost, hvilket gør det til et unikt, alsidigt, vandfast redskab, der kan opfylde dit behov uanset vejrsituationen.

Levetiden på en Roihu X lighter er flere år, hvilket er langt mere miljøvenligt sammenlignet med de typiske engangslightere, der ofte bare smides i skraldespanden. Desuden har en plasmalighter ingen skadelige brændstoffer.

Roihu X kommer i mange forskellige designs, så du kan vælge den, der passer perfekt til din stil. 

Se mere i:

Sikker e-handel

Vi har fra dag et haft fokus på, at handel på Internettet skal være så hurtigt, billigt og sikkert for vores brugere som muligt.

Det vigtigste er sikkerheden

Sikkerhed i nethandel anser vi som helt essentiel, og den er naturligvis altid i fokus hos Gucca. Vores betalingsløsning er godkendt af NETS, hvilket er din garanti for betalingssikkerheden. Handel og betaling er derfor 100% sikkert.

Vi tilbyder altid 30 dages returret hos Gucca.dk

Uanset hvilke produkter du har købt hos Gucca, yder vi altid 30 dages returret. Kort sagt vil det sige, at måtte du fortryde dit køb, kan du sende varen retur til os, og derefter sørger vi for, at dine penge bliver refunderet. Du kan med fordel tage kontakt til os, før du vælger at sende din vare tilbage.

Kort leveringstid

Det er vigtigt, at du som kunde hos Gucca modtager din vare både sikkert og hurtigt. Vi knokler for, at du får din vare leveret indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. På vores shop fremgår lagerstatus ud for hvert enkelt produkt, så du kan altid se, om vi er lagerførende. Er du fortsat i tvivl om enten leveringstiden eller en vares lagerstatus, så kontakt os.

Vælg din betaling

I vores webshop har du mulighed for at betale på adskillige måder. Her kan du altid benytte netop den mulighed, der passer dig bedst. Uanset hvilken betalingsmetode, du benytter - så kan du altid være sikker og tryg. I vores FAQ kan du se alle vores betalingsmuligheder. Benytter du kreditkort, giver det dig den fordel, at pengene først hæves fra din konto, den dag din vare sendes afsted til dig.

Kundeservice - få personlig assistance

Skulle der opstå spørgsmål eller tvivl til Gucca.dk, beder vi dig tage fat i os med det samme. Bemærk at vi er åben for henvendelse på hverdage imellem kl. 10-15, og med godt humør og et smil tager vi imod din henvendelse.

Sådan følger du ordren

Køber du hos os, har du mulighed for at spore din forsendelse hele vejen, fra den forlader vores lager, og til den er ankommer. Efter gennemførsel af købet kan du besøge din egen personlige ordreside. På ordresiden vil du kunne se, hvornår vi har sendt din forsendelse. Du modtager også en mail fra os i det øjeblik, vi afsender dine varer.

Fakta

GenreFriluftsliv
MærkeKaari
TagsKaari Roihu X, Friluftsliv


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse